Öneri Bütçenizi söyleyin, telefon önereyim.

Burada herkes kendi bütçesine göre telefon önerisi istiyor. Kriterlerini yazıyor ve buna göre bir model arıyor. Toplu bir öneri konusu olması açısından bu konu altında telefona ayırdığınız bütçeyi yazın, size alabileceğiniz en mantıklı telefonu söyleyeyim.

Önemli not: Yurtdışı veya ikinci el öneri istemeyin. Türkiye sınırları içerisindeki sıfır telefonlar önerilere dahildir.

Alıntıyı görüntüle
8 bine A07 alayım mı?

Burada herkes kendi bütçesine göre telefon önerisi istiyor. Kriterlerini yazıyor ve buna göre bir model arıyor. Toplu bir öneri konusu olması açısından bu konu altında telefona ayırdığınız bütçeyi yazın, size alabileceğiniz en mantıklı telefonu söyleyeyim.

Önemli not: Yurtdışı veya ikinci el öneri istemeyin. Türkiye sınırları içerisindeki sıfır telefonlar önerilere dahildir.

Alıntıyı görüntüle
Sınırsız bütçede ufak boyutlu ve alınması en mantıklısı denebilecek iPhone modeli nedir şuan? 16-17 gibi baz modeller mi iyi olur yoksa 17 Pro gibi modellere fazla para vermeye gerek var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 bine A07 alayım mı?
Al ama öğrenci indirimiyle 6800e al 8000 verme.

Alıntıyı görüntüle
12-13 K Max En Az 1080 P 60 Fps Video Çeken Telefon - Ekran 120-144 Olursa İyi Olur Hızlı Şarjda En Az 33-45 Olursa İyidir Gene

Nothing Phone 2 almayı düşünüyorum. İkinci el piyasasına bakmıyorum demişsin ben sarı siteden alacağım muhtemelen ama model olarak bilgini almak isterim. Uzun ömür ve kamera en önemli şeyler.
Orta üst segment bir telefon. Eline aldığında günümüzdeki telefonlara kıyasla kalın olduğunu hemen anlıyosun. O noktada bir eksiği var.

Uzun ömür noktasında iki marka vardır. Samsung ve Apple. Bunların dışındaki cihazlarda yazılım çok oturmuş olmuyor.

Bu telefon işi biraz renkler ve zevkler işi. Bazısı Samsung ve Apple dışında yapamıyor. Onlar için yazılımın oturmuşluğu ve arayüzün kolaylığı vazgeçilmez oluyor. Bazısı da yazılımdan ve arayüzden ziyade donanımın doluluğunu tercih ediyor.

Kötü bir telefon değil. Tercih edilebilir. Ama ben olsam o bütçede S24+ veya Honor 400 pro gibi modelleri almaya çalışırdım.

Son düzenleme:
Dostum şu anda A101 ekstrada A56 128gb modeli peşin fiyatına 3 taksit ile alabiliyosun.

Peşin verme fırsatınız varsa 256 gb modelini 22k'ya direkt alabilirsiniz.
Tamam hocam, teşekkürler. Arkadaşa attım, 128 yeter de artar diyerekten A101'den 3 ay taksitle aldı.

İphone tarafında az daha koyup iphone 17 alabilirsin. Koyamam dersen İphone 16 alabilirsin ama ben olsam 25k daha verip iphone 16 alacağıma iphone 16e alırdım. 40bin tl'ye iphone 16'nın yaptığı her şeyi yapıyor. Aralarındaki fiyat farkı 25bin tl değil kısacası.

Android tarafında S25+alıp geçebilirsin. Büyük ve kalemli bir telefon istersen S24 Ultra halen canavar gibi.

Son düzenleme:
17k civar paraya s21fe alınır mı snadragon modeli
Alınmaz. Çok eski. Bataryanın hızlı bitmesi ve ısınma şikayetleri var.

Onun yerine A36 256 gb modelini tavsiye ederim.

Bütçeni biraz daha zorlayabilirsen, ki bence zorlamalısın A101'den peşin fiyatına 3 taksitle A56 alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12-13 K Max En Az 1080 P 60 Fps Video Çeken Telefon - Ekran 120-144 Olursa İyi Olur Hızlı Şarjda En Az 33-45 Olursa İyidir Gene
Sana Samsung A26 derim. Video konusunda Samsung'un çinli xiaomi, realme gibi markalara kıyasla büyük bir artısı var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,871
Üyeler
184,066
Son üye
BiGDreAM06
Geri