Dostum şu anda A101 ekstrada A56 128gb modeli peşin fiyatına 3 taksit ile alabiliyosun.Hocam arkadaşa bakıyoruz 18k ya kadar çıkabilir max 20 olur. Öneriniz var mıdır?
A26 iyidir.Bütçe 12-14binTL anneme alacağım.
Samsung A26 önerdiler, kamerası pili işlemcisi falan nasıldır?
s26 ultra hakkında bilginiz var mı hiçA26 iyidir.
A16, A26, A36 ve A56. Bütçeniz hangisine yetiyorsa alabilirsiniz. Fiyat performans olarak bu seri şu anda çok iyi.
Kasım ayında bu telefonlarda 1-2bin tl lik indirimler görülebilir bilginiz olsun.
iphone 17 alınmaz o fiyata bence s25 ultra çok daha iyiİphone 17 direkt o fiyata alınabilir. Android tarafında S25 ultra var fakat boyutu büyük. Biraz daha kompakt bir android istersen S25+ alabilirsin.
Bu bütçede Samsung ve Apple'dan şaşma.
S24 fe fiyat performans olarak çok ciddi bir oyuncu. Fakat ağırlığı, kalınlığı ve birkaç eksikliği yok değil.s24fe ve s25fe bakıyorm butcem 30-40k o fiyatlara ne önerirsin
S24 fe fiyat performans olarak çok ciddi bir oyuncu. Fakat ağırlığı, kalınlığı ve birkaç eksikliği yok değil.
S25 fe'de bu ağırlık ve kalınlık iyileştirilmiş. Onun dışında her şeyi aynı.
S24 FE'nin kalınlığı, ağırlığı benim için sorun olmaz diyorsan al geç. Standart bir kullanıcı için premium bir telefon.
Benim bütçem var, almışken iyi bir şey alıyım dersen S25 FE'den ziyade ben sana S24+ öneririm. S25 fe'den daha premıum ve iyi bir telefon.