Alacağım bir şey olsa öyle hocam ama maalesef akla gelen ilerde eninde sonunda zaten alırım dediğim bir şey yok. Az bir şey alıp 2. sefer %8 almak da çok...
Tamamen rastgele diye biliyorum. Kendi birkaç hesabım var, arkadaşımın birkaç var. Hepsini aynı şekilde açtık, numara vs girmedik (girdiklerimizde de limit...
Doğrudur hocam birden fazla mesajda aynı yazım hatasını yapmışsınız :) Serbest muhasebe dediğinizdeki yanlışı değiştirmiyor, şirket hayatıyla ilgili yorum...
Tekerleği biraz kolay bozuluyor(aşağı kaydırırken yukarı, ya da tam tersi yapıyor), kronik diye biliyorum, bendeki 2 kopyasında da olmuştu. Zamanında hafif...
Konuyu biraz çöpe çevirdim konu dışı şeyler atarak kusuruma bakmayın, bir yeri anlamadım da. Altta gördüğünüz 2 promo var, siyah olan kısımdan bir şey alıp...
Monitör kolunun min. yüksekliği bayağı yukarda, ben o yüzden caydım. Switch vs. de gözümde çerçöp şeyler sitede görmesem ölene kadar hadi klavyenin yarı...
Tek siparişte istediğin kadar ürün alamıyor musun yav? Ben 8 parçaya kadar aldım takılmaz inş, hiçbiri birbirinin aynı olmayan. Skatez olarak ben alırken...