Bendeki VG27AQML1A ile monitörü 10 bit yapınca bir fark göremedim ya günlük kullanımda 8 bite göre. Sanırım özel testi felan varsa orda dikkatli incelersem...
Windows işletim sisteminin kendi ayarlar nenüsünde HDR açılıp kapanabiliyor. Masaüstündeyken aşağıdaki arama çubuğuna HDR yazınca pencere zaten çıkıyor...
Bizzat kullandığım monitördür. İmzamda, profilimde de yazıyor.
Fiyatı EF-SA-NE !!!
Almak isteyenler kaçırmasın. Sorusu olanlar buyurabilir. ben 15.000...
Evet hocam aynı ürünler. Gaming gen tr ve itopya iyi firmalardır bir sorun yaşadığında muhattap bulabilirsin. İtopyada Asusun 650 tl geri ödeme kampanyası...
Ben bu monitörü 15000 tl ye nisanda aldığımda her gün iyi ki almışım dedim. Şuan ihtiyacım olsa böyle bir monitöre 15000 tl olsa da alırdım. Çünkü aradığım...
fiyat güzel ihtiyacı olan alabilir, kasım indirimlerinde daha uygun fiyatlara da gelebilir şimdiden bu fiyatlara iniyorsa
ek olarak geri ödeme bu fiyattaki...
144 hz de 10 bit seçiliyor.
1725806709
Bence şuan almak daha mantıklı hem de Asus geri ödeme kampanyası varken. Kara cumada en en en iyi ihtimalle aynı...
Arkadaşlar, fiyat bedava. Asus 260 hz ve 2k IPS %100 RGB alıyorsunuz, üstelik pivotlu. Yok yok yani. Alabileceğiniz en iyi F/P ürün bu. Çok uzun yıllar...