Türk telekom sorguda hız söylemeyi bıraktı, sadece altyapı var diyor, Diğer yerlerde Kablo net Türk net gibi sağlayıcılarda hep fix 86 mbp/s çıkıyor...
İzledim, yaptım ayarlardan, aralarında pek bir hız farkı yok paylaşıyorum testleri.
37.1 Mbps 5 Ghz,
31.8 Mpbs 2.4 Ghz,
26.8 Mbps kablolu.
Çok fazla CRC...
Bak sana tavsiyem, öncelikle 2.4 GHz ve 5 GHz nedir diye Youtube dan incelemeleri izle.
Sonra modeminin 5 GHz destekleyip desteklemediğini araştır.Daha iyi...
Ben de modemde 2.4 ghz ve 5.0 ghzyi ayrı ayrı test için bir tuş olmadığını, sadece Smart connecti kapatıp kapatmamamın yeterli olup olmayacağını sordum ama...
Anlıyorum fakat, dediğim gibi Ana bilgisayar kablo ile bağlı zaten ve modem ile aramda duvar yok kapsam alanı sorunu teşkil edecek bir durum yok, hız...
Hayır, hala tam anlamıyla sorunun nerden kaynaklı olduğunu bilmediğim için gitmedim müdürlüğe fakat artık kontrol edebileceğim bir şey kalmadı Ankastre...
Hocam ifade edemedim galiba, Ben TTNET üzerinden Tüketici şikayeti başlattım, bu talep ben onaylayana kadar kapatılmasın dedim, 20 kere beklemeye alındı o...
Yani ben teknik servis için ve yardım için elimden geleni yaptım ztn ama burdan sorunu tespit edemediğimiz için saha ekibi gönderemeyiz veya bir arıza kaydı...
1. Smart connect açık 2.4ghz-5ghz kendisi ayarlıyor, daha önce de böyleydi dokunmadım, Kablolu kablosuz yüklenme sorunu ikisinde de var fakat nedense...
Türk telekom 100 mbps'lik paket kullanıyorum hızımın yarısını bile alamıyorum, modemden gelen download hızı ile speedtest daha da düşük ve uyuşmuyor...