Birinci oyunu 3 kere bitirmiş biri olarak evet kesinlikle oynanmalı. Film gibi düşünün ara sahneleri geçmeyin hikayeyi anlayın empati kurun. Hızlı başlayan bir oyun. Şahsen ben RDR2'den sıkılmıştım.
Merhabalar bir Type-C Hub arıyorum, gigabit ethernet ve hdmi girişi olması gerekiyor. Piyasadaki ucuz ürünlerin hepsi maksimum 100mbps destekliyor.
Gigabit destekleyen en ucuz bunu bulabildim.
Kaliteli veya marka olmasına gerek yok, HDMI ve gigabit Ethernet desteklesin yeterli, ucuz...
2. sınıfı bu sene bitirecek ve sanırsam bu zamana kadar 5 dersten kalmış (meslek derslerinden, OOP gibi yani nesne tabanlı programlama'dan çok iyi notlarla geçtim.) bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak:
Giriş:
Öncelikle bu soruyu soran ilk insan sen değilsin araştırmayı öğrenmen...
Evet Abdullah Abinin videosundan beri ben de araştırıyorum. ama sıcak fırsatlara konu açmaya mesaj sayım yetmedi.
Öncelikle Anakart ve RAM'den daha iyisi yok, bunlar kesin parçalar.
İşlemci tarafında 7500f en iyi seçenek gibi duruyor (8400f aslında 2k daha ucuz fakat değer mi bilemiyor ayrıca...
17K'ya bu kart değer mi? 3 ay mining yapılmış yazanlar var. Testte bir sorun yoksa alınır diyorsunuz. 3090'ın LHR versiyonları yok sanırım. Alınmayacak bir marka var mı? (MSI, PNY, Gainward gibi)