bence alakası bile yok yorumları okudukça alan kişilerin dönüşleri kötü değil bundan bi tcl lg samsung performansı alamazsın parasına göre muadili yok ve bir konunun 42 sayfa olduğunu pek fazla görmedim bence siz biraz komplo teorisi gibi düşünüyorsunuz :D
visa kart indirimi visa sky premium bankomat olursa veriyor muhtemelen bende de visa logolu kart var olmuyor denedim
1762435915
aynen doğru özel bir kart
Çekin hemen bu fiyata bu boyutta belirtilen özelliklerde mini led yok beklentisi çok olanlar tcl c6k alabilir neredeyse 2 kat fiyat farkı verip her şey fiyata bakıyor bu fiyata kusur aramayacaksın maalesef
bu fiyat bandında bu boyutta qled ve görüntü kalitesi olarak iyi iş görür yani fazla para vermeyeyim ortalama ve bir tık kaliteli bir şey istiyorsanız bunu almak mantıklı olur
zaten bir ürünün uzun ömürlülüğü en önemli olay gerisi boş dediğiniz şeyler nedir bilmiyorum ama en ucuz 240 mm sıvı soğutucuyla en pahalı 240mm sıvı soğutucuyla arasında pek fark yok hatta hepsinin üzerinde bir performansı var burada görüntüsüne ve tasarımına değil verdiği verime bakıyoruz...