❌İndirim Bitti! PowerColor Radeon RX 9070 XT Reaper 16GB 31.638,60

asko56

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,979

Son gelen güncellemeler ile performansı artan kart için iyi fiyat düşünen bakabilir

Kargo: ₺99,00 :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sinerji yoruyor adamı

Kargo: ₺99,00 :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sinerji yoruyor adamı
o konuda garipler ama artık çogu firma kargo parası istiyor gibi bir şey kargo maliyetleri çok arttı firma ürüne zam yapmak yerine kargo yarısı sendne yarısı ondan yapıyor

Çok yakın fiyata Red Devil gelmiyo mu zaten Gaming Gecesi mevzusunda, onu takip etsinler.

Çok yakın fiyata Red Devil gelmiyo mu zaten Gaming Gecesi mevzusunda, onu takip etsinler.
Bu hafta gelmeyebilir 2 yada 3 hafta sattılar bu fiyatlara göre çok iyi fırsattı .

Yok ya ne gerek var 1K ucuz koşşşşşuun diye giriş seviyesi paylaşılmak zorunda...
Sıkıntınızmı var gaming gecesinde her zaman 9070xt konulucak diye dünya yok gaming gecesinde verilicek ürünleri anca tahmin edebilriz net olarak ne verilicegini sadece incehesap bilebilir o yüzden yazdıgınız yazı konu ile alakası yok ürün giriş seviye olsada fiyat 33 bin tl altı oldugu için avantajlıdır.

38k 9x taksitle ya 2 ay önce nitro olan modeli aldım az daha bekleseymişim keşke gerçi bekle bekle nereye kadar ülke de ne olacağı belli olmuyor.

38k 9x taksitle ya 2 ay önce nitro olan modeli aldım az daha bekleseymişim keşke gerçi bekle bekle nereye kadar ülke de ne olacağı belli olmuyor.
Hayırlı olsun hocam 9 taksit çok iyi de 38K da 9070XT için çok fazla ya bilemedim.

Ben 3 taksit 31K ya Aorus elite aldım onda bile 31K çok mu verdim acaba dedim.

Geri