PowerColor RX 9070 XT Reaper 16GB 31.999,46 + 99.00 Kargo

giriş modeli parasını etmez. hellhound olsa neyse ama bu o fiyata olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

değil ve kullanıyorum. putty akması oldu evet ama her kartta değil zaten 32 verilince bunlar alınmıyor, gaming gecesinde red devil 33ten satıldı.
Her kartta değil diyorsunuz da 32000TL gibi bir para verip işimizi şansa mı bırakalım? Bu jenerasyon GAMING serisi problemli. Gigabyte GPU olarak Aorus hariç kalite düşüşü yaşadı son nesilde.

Her kartta değil diyorsunuz da 32000TL gibi bir para verip işimizi şansa mı bırakalım? Bu jenerasyon GAMING serisi problemli. Gigabyte GPU olarak Aorus hariç kalite düşüşü yaşadı son nesilde.
ben sana git gaming oc mi al dedim? gaming ocnin rakibi hellhound, reaper değil. Çok 9070XT almak istiyorsan https://www.amazon.com.tr/SAPPHIRE-...&qid=1757008561&sprefix=9070xt,aps,108&sr=8-1 buyur pulse al, taş gibi kart soğutması çok iyi.

Vapor chamberlı kartı gelmişsiniz, giriş seviye modelle kıyaslıyorsunuz sırf putty akması oldu diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Desenizde almam zaten. Parayı yoldan toplamıyoruz maalesef işimizi şansa bırakamayız. İyi akşamlar dilerim.
ya kral işine bak ya, ne uzattın. sana coil whinelı, vapor chambersız reaperınla iyi şanslar. daha olayı bilmiyorsunuz bık bık ötüyorsunuz. bu forumun yarısı 2 ay önce patriot ram överken şimdi tüh eh diyor, geçen hafta yine iyi denmeye başladı yine iyi demeye başladınız. putty akma olayını şu forumda ilk yazanlardan biriyim, şimdi herkes putty akıyor diye kart kötülüyor halbuki putty kartı dik kullandığınızda yüksek sıcaklıkta akıyor, normal kullanıcı senaryosunda böyle bir durum söz konusu değil ve her kartta da olmuyor. taichi 9070xt güç girişi yaktı diye yazdım daha yeni haberi oldu tr'nin, kanallar video çekiyor buradakiler ötüyor. o yüzden yoldan toplamadığın paranla bir şeyler almaya karar verirken biraz kendin araştır, milletin ağzına bakma.

Bu kadar para verip çoğu oyunda taa çöpüne kalmak sıkıntı.Fsr aa olan Çoğu oyunda da fsrın eski sürümleri var.Fsr4 aa çok az oyunda var ve o bile dlaa nın gerisinde.
Ben şahsen bu kadar para verdiğim kartta DLLS veya FSR kullanmak istemem zaten. Şuanki oyunların hepsini çok rahat oynatır. 3-4 yıl sonra zorlanmaya başlar ise o zamana kadar FSR 4 çoğu oyunu destekler diye düşünüyorum. Desteklemese de fark etmez, bu yılda bile RX 560 ile idare ediyoruz

Ben şahsen bu kadar para verdiğim kartta DLLS veya FSR kullanmak istemem zaten. Şuanki oyunların hepsini çok rahat oynatır. 3-4 yıl sonra zorlanmaya başlar ise o zamana kadar FSR 4 çoğu oyunu destekler diye düşünüyorum. Desteklemese de fark etmez, bu yılda bile RX 560 ile idare ediyoruz
Hocam dlss değil dlaa aa(anti alising=kenar yumuşatma yöntemi) fps ile ilgili değil görselleri iyileştirmek için kullanılan bir teknoloji ve çom etkiliyor.amd de fsr4 aa var karşılık olarak ama çok az oyunda var.

DLSS yada FSR sadece upscaling yöntemi değil, AA olarak da kullanılıyor ve TAA, MSAA, FXAA gibi eski yöntemlere göre çok çok daha başarılı.

Geri