Ben10 isimli üyenin son etkinliği

• B
    Ben10, Yurt dışından xbox elite 2 gamepad nasıl alabilirim? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hayır hocam her yer için geçerli artık kargo dahil birde galiba ben öyle biliyorum :D
  • B
    Arkadaşlar yarın bi flash bellek alıcam mağazaları dolaşıp neye dikkat etmem lazım hangi markayı önerirsiniz teşekkürler
  • B
    Ben10, PC Oyunları kategorisinde Sid Meier's Civilization VI Dlcsiz oynanır mı? başlıklı bir konu açtı.
    Merhaba arkadaşlar civilization 6 almak istiyorum ama dlcleri ile birlikti 16 dolar çok pahalı dlcsiz alsam ne kaybederim veya başka öneriniz var mı...
  • B
    Ben10, LoL düşük fps sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam bütün oyun ayarlarını 0la bi öyle dene istersen özel ayar yaptıysan imkansız o fpsleri alman çünki
  • B
    Ben10, Steam iadem hesabıma geldi mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam para hemen gelmiyor birkaç gün içerisinde geliyor
  • B
    Ben10, Steam iadem hesabıma geldi mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bir kaç güne gelir hocam hesabına
  • B
    Ben10, 1.5 Milyon tl araba önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam 2023 golflerin 1.5 milyona genelde 1.0 boş paketleri oluyor link atar mısın örnek niyetinde teşekkür ederim önerin için 1733168476 Hocam araç güzel...
  • B
    ağır hasarsız araba yok hocam maalesef
  • B
    Hocam babam yakın bakmaz büyük ihtimal 2021 üstü araçlara bakıyor genelde öyle bi önerin var mı 0a yakın veya 0 ne alınabilir
  • B
    Ben10, Araba kategorisinde 1.5 Milyon tl araba önerisi başlıklı bir konu açtı.
    Merhaba arkadaşlar maksimum 1.5 milyon tl olucak şekilde araba arıyoruz büyük araba olmasına gerek yok ben sedan istiyorum babam hatchback tarzı...
  • B
    Ben10, Yardım Kışlık bot önerisi lazım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bende Cat kullanıyorum güzel bir bot baya kaliteli ama o da ağır maalesef hafif bot biraz zor spor tarzı adidas terrexler vardı hiç denemedim ama tahminime...
  • B
    Ben10, Baldur's Gate 3 Alınır Mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam bi şey desem spoiler sayılır mı bilmiyorum ona göre bir şey diyecektim kararsız kaldım :D
  • B
    Bende sandım alıcan neden oynamıyon o zaman nefis bir oyun oynamaya doyamıcan ilk haftada 30 saatten fazla oynamıştım 1733079328 Bence tam tersi kendini...
  • B
    o zaman gayet kolay kaybolabilirsin benim 90 saatim var oyunu daha bir çok farklı şekilde bitirme yolu var farklı buildlerle mesela hiç tahmin edemiyeceğim...
  • B
    Hayır :D 1733078728 Ama uzun uzun diyalog okumayı bi fightı baştan 3-4 kere oynamayı göze almanız lazım bazı fightlar çok zor oluyor kumarınız tutmuyor...
Top Bottom