Ben10 isimli üyenin son etkinliği

• B
    Ben10, Oyun önerir misiniz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    önceki oyunların varlığınhdan bile haberdar değildim ben direkt bg3 oynadım çokta hoşuma gitti
  • B
    Kesinlikle değer 90 saatte bitirdim ilk oyunu hala oynayasım var boş vakit elde edersem bir daha başlayacağım oyun acayip iyi efsane bombastik fantastik bir...
  • B
    Normalde daha rahat olur ama yayılarak kol ilede oynanabilir sizin tercihiniz denersiniz ona göre oynarsınız ama bi 1.30 saat falan deneyin olmadı iade...
  • B
    Hocam oyunda bir dedektifsiniz ve oyun başında karakterinizi kendi isteğinize göre tasarlıyorsunuz özelliklerini mesela ya tam polis ruhlu birini...
  • B
    Kamera açısı dediğin nedir gülüm oyun güzel olduktan sonra metacritic puanı bg3ten 1 puan yüksek bu arada disco elysiumun bu da garip bir bilgi :D
  • B
    Disco elysium aşırıya kaçabilir ama müthiş bir oyun ve baldurs gate 3 seveceğini düşünüyorum bakıp fikirlerini belirtirsen sevinirim
  • B
    Diyalog okumayı seviyor musun bide rol yapma oyunlarını seviyor musun?
  • B
    Ben10, Yurt dışından xbox elite 2 gamepad nasıl alabilirim? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hayır hocam her yer için geçerli artık kargo dahil birde galiba ben öyle biliyorum :D
  • B
    Arkadaşlar yarın bi flash bellek alıcam mağazaları dolaşıp neye dikkat etmem lazım hangi markayı önerirsiniz teşekkürler
  • B
    Ben10, PC Oyunları kategorisinde Sid Meier's Civilization VI Dlcsiz oynanır mı? başlıklı bir konu açtı.
    Merhaba arkadaşlar civilization 6 almak istiyorum ama dlcleri ile birlikti 16 dolar çok pahalı dlcsiz alsam ne kaybederim veya başka öneriniz var mı...
  • B
    Ben10, LoL düşük fps sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam bütün oyun ayarlarını 0la bi öyle dene istersen özel ayar yaptıysan imkansız o fpsleri alman çünki
  • B
    Ben10, Steam iadem hesabıma geldi mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam para hemen gelmiyor birkaç gün içerisinde geliyor
  • B
    Ben10, Steam iadem hesabıma geldi mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bir kaç güne gelir hocam hesabına
  • B
    Ben10, 1.5 Milyon tl araba önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam 2023 golflerin 1.5 milyona genelde 1.0 boş paketleri oluyor link atar mısın örnek niyetinde teşekkür ederim önerin için 1733168476 Hocam araç güzel...
  • B
    Ben10, 1.5 Milyon tl araba önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    ağır hasarsız araba yok hocam maalesef
Top Bottom