Ben10 isimli üyenin son etkinliği

• B
    Ben10, Max 13k Ya Oyuncu Koltuğu Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Exvega Andromeda kullanıyorum kiloluyum bir sıkıntısını görmedim 2 seneye yakın oldu kadrosu çelik falan sallanma falan olmuyor amortisörde sağlam
  • B
    Ben10, Şu An Ne Oynuyorsunuz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    ben ilk bölümü bile izlemedim bu gece izlesem mi :D
  • B
    Ben10, Kyk'da Eşyalarım Çalınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    sana şöyle diyim internette bir çocuk kyknın en pahalı sistemini kuruyorum diye video atmaya başladı ilk mousepadle başladı 7klık mousepad almış ilk gün...
  • B
    Ben10, Şu An Ne Oynuyorsunuz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    tlou part 2 yi bitirdim uncharted hırsızların mirasına başlıcam 1779140352 arise şuan ne alemde hocam ilk çıktığı vakitlerde oynuyordum nasıl şuan? hocam...
  • B
    Ben10, Erkek Yazlık Parfüm Önerisi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ysl myslf öneririm muadilini yapan güzel bir yer bulursanız biraz feminen ama çok güzel kokuyor
  • B
    Ben10, Ayakkabı Tavsiyesi Verir Misiniz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ben basketbol ayakkabısı almıştım hiç denemeden evde denedim küçük geldi değiştirdiler öylede deneyebilirsin zamanın varsa
  • B
    Ben10, Geceleri uyuyamıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Senin ilk bi kafayı temizleyip 50 gün asılman lazım yoksa ders çalişmanda yalan olucak Yksden sonra düşünürsün
  • B
    Ben10, Msi mönitör garanti süresi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Servispoint olması lazım
  • B
    Ben10, Steam 100 Dolar Nasıl Değerlendirilir ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bende kolla oynuyodum ama direksiyonla daha çok sarar tabi oynanır kolla
  • B
    Ben10, Msi mönitör garanti süresi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Benimki 3 yıldı 2.5 yılda bozuldu daha iyi modelini verdiler memnunum
  • B
    Direksiyon şart ya kol direksiyon kadar sarmıyor 1777828779 Hocam paylaşımlı alırım derseniz öyle yapıp bütün parayla arbitraj girebilirsiniz ama 400 oyun...
  • B
    Ben10, Geceleri uyuyamıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Doğuda askerlik şaka değil daha ders çalışmaya tembellik yapıyorsun askerde başın yanar. Son 50 gün falan kaldı galiba iyice asıl elinden geleni yap...
  • B
    Arbitraj denen bir yöntem var baya amelelik ama doğru yapabilirsen parayı katlarsın yavaş yavaş 100 dolarla iyi başlarsın iyice araştır öyle kararını ver ytd
  • B
    Ben10, Evden Disarda Kac Porsiyon Yemek Yiyosunuz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ne olduğuna göre çok değişir iskender falan 3 porsiyon yiyebilirim
  • B
    Ben10, RimWorld Nasıl Oynanır? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam bilmem gereken tuşlar neler oyun göstermiyor malzemeleri falan taşıtamamıştım mesela sinirlenip çıktım
Geri