Bu sene zaten bakıyorum diğerleride bakıyor ders ayrı bi konu bu ayrı bi konu hocam boş iş değil biraz kafanda canlandır böyle bi adam bütün gün milleti...
Arkadaşlar belki biraz uzun olcak ama okursanız çok sevinirim bizim sınıfta bi çocuk var bi eli sakat geçen sene ben bunu dövmüştüm gözü falan mosmor 2...
Tunçu dövdürdü küçücük çocuğu kaçırdı anasını babasını rıza baba vs tüm ekibi paniğe günlerce deprestyona soktu hatta babasınıda kaçırdı kolundan asmışlardı...
Aslında hayatımdan bir özet geçmiştim yaşadığım aile problemleri ve yalnızlığım hakkında ve tavsiye almak istedim,sonra nedense rahatsız olup internette...
Öncelikle bi sakin ol dediklerimde harfi harfine doğru çıkmış bu kadar kudurduysan edemişlerya reddedilirsen bir şey kaybetmezsin falan ig vsden kastım yani...
Zaman kaybı yaşıyorlar diyebilirim spor fanatiklerine.
Ama bir olay var, nasıl ki onlar bizi anlamıyor bizde onları anlamayız tabi. 5 parmağın 5'i bir değil...
Aslında anlaşılmayacakta bi şey yok spor fanatikleri tuttukları takımları kişileri kendi üstlerine yıllardır bi onur gurur kalite olarak biçmiş sizi şöyle...
Hocam daha kızın şubesini kaça gittini bilmiyorsun igini bilmiyorsun hiçbisohbetinde yok tabii ki gelip buraya konu açıyorsun seç beğen al kız pazarı değilki...