BenToprak isimli üyenin son içerikleri

1. BenToprak

Fl Studio tarzı öğrenebileceğim programlar

merhaba müzik ilgimi çektiği için ve genel olarak nasıl yapıldığını merak ettiğim için Fl Studio deneme sürümünü indirdim ancak bunun dışında bana önerebileceğiniz şu başlangıçta senin için daha iyi olur vs gibi bu alanda benden ilerde arkadaşlara danışmak istedim önerilerinizi bekliyorum
  2. BenToprak

God Of War Ragnarok klavyeyle sarar mı

İyi akşamlar aslında bu konuyu sizden fikir almak için açtım ben daha yeni ragnarok aldım ancak bi dualshock sahibi olmadığım için oyuna başlamak istemedim klavyeyle aynı zevki veriyor mu ona göre oyuna kol alıp mı başlayayım yoksa klavyeden mi başlayayım karar veremedim
  3. BenToprak

Ekiple oynamalık oyun önerisi

İyi akşamlar BeamNG.drive, Feather Party , Hand Simulator, terraria dikkatinizi çekebilir
  4. BenToprak

gpu mux switch nasil kullanilir

cok tesekkur ederim vakit ayirdigin icin iyi geceleer
  5. BenToprak

söyle cs go da denedim intel islemci devedeyken inteli kullaniyor ayni anda RTX ekran kartini da kullaniyordu coözemedm öyle bir mod varsa cok iyi olur 1695236554 cok tesekkür ederim daha iyileri senin olur umarim❤️❤️❤️
  6. BenToprak

tesekkur ederim normalde masaüstü kullaniyorum almanyaya geldim okumak icin notebook almak istedim ama maalesef anlamadigim icin sormak istedim -alman klavyesi hala alisamadim yanlis yaziyor olabilie afedeersin :D
  7. BenToprak

anladim sence ekran kart hep boyle kalsin mi yoksa irisle degistirip durayim mi
  8. BenToprak

gencler iyi aksamlar yeni bir notebook aldim linkini assaya birakiyorum https://www.saturn.de/de/product/_gigabyte-aorus-15-notebook-mit-156-zoll-display-intelr-coretm-i5-prozessor-16-gb-ram-1-tb-ssd-nvidia-geforce-rtx-4060-schwarz-107295024.html aldigim bilgisayarda gpu mix switch diye bir...
  9. BenToprak

Steam kart düşürmeee

elinize sağlık vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize iyi akşamlar dilerim ❤
  10. BenToprak

Steam kart düşürmeee

teşekkür ederim tekrardan
  11. BenToprak

Steam kart düşürmeee

teşekkür ederim o zaman ben idle masterdan devam edeyim - peki başka kullanabileceğim alternatif daha iyi bi kart düşürme programı varmı bildiğiniz
  12. BenToprak

Steam kart düşürmeee

çok önceden duymuştum doğru mu bilmiyorum ama steam banı yedirdiğini söylemişti
  13. BenToprak

Steam kart düşürmeee

Arkadaşlar selam steam'da yaklaşık 221 adet oyunum var ve bu oyunlardan kart düşürerek satmak istiyorum yaz indirimleri geldi bende cebimdeki parayı plajda yemeyi planlayıp birkaç bişey alırım diye düşündüm o yüzden kart düşürmek gibi bi planım var ama bu işlemi bayadır yapmadığım için unuttum...
  14. BenToprak

Tuhaf kendi kendine aygıt çıkarma

yo yoo bi problem yok şuanlık restart attım bilgisayara şimdilik bi sorun yok gibi duruyo bişey olursa tekrardan yazarım çook teşekkür ederim bu arada :D
  15. BenToprak

Tuhaf kendi kendine aygıt çıkarma

O zaman benim yapmam gereken bir şey varmı peki yada
Geri