merhaba müzik ilgimi çektiği için ve genel olarak nasıl yapıldığını merak ettiğim için Fl Studio deneme sürümünü indirdim ancak bunun dışında bana önerebileceğiniz şu başlangıçta senin için daha iyi olur vs gibi bu alanda benden ilerde arkadaşlara danışmak istedim önerilerinizi bekliyorum
İyi akşamlar aslında bu konuyu sizden fikir almak için açtım ben daha yeni ragnarok aldım ancak bi dualshock sahibi olmadığım için oyuna başlamak istemedim klavyeyle aynı zevki veriyor mu ona göre oyuna kol alıp mı başlayayım yoksa klavyeden mi başlayayım karar veremedim
söyle cs go da denedim intel islemci devedeyken inteli kullaniyor ayni anda RTX ekran kartini da kullaniyordu coözemedm öyle bir mod varsa cok iyi olur
1695236554
cok tesekkür ederim daha iyileri senin olur umarim❤️❤️❤️
gencler iyi aksamlar yeni bir notebook aldim linkini assaya birakiyorum
https://www.saturn.de/de/product/_gigabyte-aorus-15-notebook-mit-156-zoll-display-intelr-coretm-i5-prozessor-16-gb-ram-1-tb-ssd-nvidia-geforce-rtx-4060-schwarz-107295024.html
aldigim bilgisayarda gpu mix switch diye bir...
Arkadaşlar selam steam'da yaklaşık 221 adet oyunum var ve bu oyunlardan kart düşürerek satmak istiyorum yaz indirimleri geldi bende cebimdeki parayı plajda yemeyi planlayıp birkaç bişey alırım diye düşündüm o yüzden kart düşürmek gibi bi planım var ama bu işlemi bayadır yapmadığım için unuttum...
yo yoo bi problem yok şuanlık restart attım bilgisayara şimdilik bi sorun yok gibi duruyo bişey olursa tekrardan yazarım çook teşekkür ederim bu arada :D