gpu mux switch nasil kullanilir

BenToprak

80+
Reaksiyon skoru
72
gencler iyi aksamlar yeni bir notebook aldim linkini assaya birakiyorum

aldigim bilgisayarda gpu mix switch diye bir ozellik var notebook lardan cok anlamiyorum arkadasima sordum oyun oynarken nvidea bostayken intel e al diyor bunun daha kisa bir yolu varmi ve bilgsayara yapmam gereken bir ayar var mi tesekkür ederim
1695235679535.png

gencler iyi aksamlar yeni bir notebook aldim linkini assaya birakiyorum

aldigim bilgisayarda gpu mix switch diye bir ozellik var notebook lardan cok anlamiyorum arkadasima sordum oyun oynarken nvidea bostayken intel e al diyor bunun daha kisa bir yolu varmi ve bilgsayara yapmam gereken bir ayar var mi tesekkür ederim
Alıntıyı görüntüle
Yani pcde 2 gpu var biri işlemcinin içindeki iris diğeride senin normal ekran kartın

Bence sadece pilde kullanacağın zaman dahili ekran kartını kullan. Şarjda kullanırken harici ekran kartını (RTX) kullan.

Bence sadece pilde kullanacağın zaman dahili ekran kartını kullan. Şarjda kullanırken harici ekran kartını (RTX) kullan.
tesekkur ederim normalde masaüstü kullaniyorum almanyaya geldim okumak icin notebook almak istedim ama maalesef anlamadigim icin sormak istedim -alman klavyesi hala alisamadim yanlis yaziyor olabilie afedeersin :D

Muhtemelen oyun açarken otomatik olarak RTX ekran kartını devreye sokan bir mod vardır ancak daha önce hiç GIGABYTE arayüzü kullanmadığım için bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tesekkur ederim normalde masaüstü kullaniyorum almanyaya geldim okumak icin notebook almak istedim ama maalesef anlamadigim icin sormak istedim -alman klavyesi hala alisamadim yanlis yaziyor olabilie afedeersin :D
Rica ederim. Hayırlı olsun yeni bilgisayarın.

Muhtemelen oyun açarken otomatik olarak RTX ekran kartını devreye sokan bir mod vardır ancak daha önce hiç GIGABYTE arayüzü kullanmadığım için bilmiyorum.
söyle cs go da denedim intel islemci devedeyken inteli kullaniyor ayni anda RTX ekran kartini da kullaniyordu coözemedm öyle bir mod varsa cok iyi olur

Rica ederim. Hayırlı olsun yeni bilgisayarın.
cok tesekkür ederim daha iyileri senin olur umarim❤️❤️❤️

Yani dediğim gibi senin bilgisayarında hangi mod bu işlevi görüyor bilmiyorum. Benim laptopumda standart mod olarak geçiyor. Sendeki karşılığını internetten biraz bakarak bulabilirsin muhtemelen.

Yani dediğim gibi senin bilgisayarında hangi mod bu işlevi görüyor bilmiyorum. Benim laptopumda standart mod olarak geçiyor. Sendeki karşılığını internetten biraz bakarak bulabilirsin muhtemelen
cok tesekkur ederim vakit ayirdigin icin iyi geceleer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,505
Üyeler
190,755
Son üye
ykilegend
Geri