Bera27 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Kernel Data Inpage Error ve Wattman hatası

ikisininki de resimlerdeki şekilde, bilgisayarda olan cpuz ve aida64 ikisi de portable şekilde kaldırmamın bir anlamı olacagını düşünmüyorum, onları işlemciye overclock yapmak için yüklemiştim, ve yaptım da stabil şekilde çalışıyordu bu hatayı overclocksuzken de almıştım yani alakası oldugunu...
  2. B

bilgisayardaki 2 diski de hd tunedaki error scan bölümünden quick scanı kapatarak tarattım ikisi de temiz çıktı tüm kutucukları yeşildi başka bir fikrin var mi sorunla alakali yardımcı olursan sevinirim
  3. B

şuan yapıyorum testi sonuçlarını paylaşicam
  4. B

Merhaba, bugün rdr2 oynarken birden oyun dondu, donduktan 3 saniye felan sonra oyun kapandı, masaüstüne attı ve direk mavi ekran verdi, mavi ekranda başlıkta görüldüğü üzere KERNEL DATA INPAGE ERROR yazıyordu bilgisayar açıldıktan sonra da ekran kartının bilinmeyen bir arıza nedeniyle standart...
  5. B

Harici Hard Diskte Depolama Problemi

Benim Samsung M3 Portable 1TB harici harddiskim var, 5 6 yıldır kullanıyorum içinde baya dosya var oyun ağırlıklı. sorun da şu, windows 931gb alandan 74 gb boş kaldığını söylüyor yani 857gb alan kullanıyormuşum, ama içine girip ctrl + a yapıp özellikler dediğimde dosyaların toplam boyutu 750gb...
  6. B

Gtx 1650 pcm için uygun mu

gtx 1650 uygun olur ama daha üst bi ekran kartı takmayi düşünme darboğaz yapar, işlemci de yenilemen gerekir
  7. B

Çözüldü✓ FX-6300 işlemci M5A97 R2.0 anakart overclock

abi bu adamınki hem 8300 hem de 4.2ghz ye çıkarıyor, benim nasıl işime yarayacak bu video, daha detaylı açıklayabilir misin yanlış bişey yapmak istemiyorum sadece değiştirmem gereken yeri ve kaç yapmam gerektiğini söylesen yeterli, foto atabilirim ama videodan da gösterebilirsin anakart aynı...
  8. B

bios ayarları hakkında hiçbişey bilmiyorum, bahsettiğiniz ayar hangi kategoride biraz daha açıklarsanız incelerim, ve benim ramlerim 8x2 ddr3 ve 1066mhz, ramleri neden 1600 de tutmalıyım ? 1689951014 zaten o rakamlara yakın yapılabiliniyor ama soğutucum stok ve yanar diye korkuyorum bu yüzden...
  9. B

windows 10 ve sanırım güncel, zaten o civarlara çeksem yeterlidir, zaten sorun olursa geri düşürürüm, yanmasın işlemci veya anakart yeterli
  10. B

Merhabalar, başlıkta görüldüğü üzere fx-6300 işlemcim ve m5a97 r2.0 anakartım var, ekran kartım da rx570 4gb haliyle bazı oyunlarda darboğaz yapıyor. işlemci soğutucum stok. bu donanımlar ile işlemcimi biraz overclock yapmak istiyorum. işlemcinin kendisi 3.5ghz değerinde bunu 4.2ye kadar...
Geri