Merhabalar normalde dershanede telefonları topluyor lar fakat ben vermiyordum bu gün cebimdeyken bi hoca gördü ve aldı 2 hafta vericem diyor ailemde telefonda fazla baktığım için dershaneyi destekliyor bu yasal mı yasal değilse ne yapmam gerek ve bir yere şikayet edebilir miyim?
1633887741
.
Merhaba gigabyte 1660super
Toshiba kioxsia 500 gb m2 ssd
Ryzen 5 3500
8 gb 3200 mhz ram
Gigabyte b 450 s2h
Corshair spec delta rgb kasa
550 w +80 plus corshair psu
Sistemim bu arkadaşlar ne kadar eder sizce xbox series s almayı düşünüyorum ondan satıyorum
Hocam bende suan s8 plus var hic memnun degilim ayni sorunlari s20 plus tada yasarim diye korkuyorum ondan pek sicak bakmiyorum samsunga
1610783748
Kilif takiliyken cok yakin mesafeden dustu arkasi kirildi. Ekranda hayalet golgeler olustu ve menude kasiyor
Merhaba 2 3 gün içindetelefonumu degistiricegim iohone 11 dusunuyorum ne kadar mantikli sizce
Bu arada önerilerinize acigim max bütcem 8000 tl
1610783286
Biraz yazim hatalari olmus kusura bakmayin telefondan yazdigim icin oldu
ekran kartımdan tam performans alamıyorum youtubeda 1660super cyberpunk videolarına bakıyorum işlemcimde aynı o videodaki ile ama adam low da 80 fps alırken ben 50 alıyorum neden sizce bu olay
arkadaşlar merhaba elimde 940m ekran kartlı i5 6.nesil işlemci 8 gb ram 1tb harddiskli bir laptop var şuan kasalıya geçtim hiç kullanmıyorum onu satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder kozmetık durumu gayet iyi şarj aletide mevcut