BeratÖZKAN isimli üyenin son içerikleri

1. B

2000 TL Bandında gaming mouse önerisi

Yaklaşık 5–6 yıldır Razer DeathAdder modelini kullanıyorum. Artık kablosuz mouse kullanmak istiyorum. FPS oyunları oynadığım için gecikmesi en düşük, en verim alabileceğim bir mouse önerebilir misiniz? ATK Drafonfly A9 ve R1 baktım ama dongle’ı yok. Mümkünse dongle olan bir mouse önerir misiniz?
  2. B

🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

Ödemeyi yaptım. Canlı desteğe 22 dakika önce yazdım fakat herhangi bir geri dönüş alamıyorum ve gaming gen üzerinden iade ettim, ücreti ne zaman geri gelir onu da bilmiyorum.
  3. B

Oyun açtığım anda işlemci fanım hızlanıyor

bütün oyunlarda 350 400 civarı fps alıyorum eskiden bu sorun yoktu birden bire oldu 1728024895 işlemci fanının bağlantısını sys fan 1 e taktım normala döndü gibi cpu fan girişine takınca bu sıkıntı oluyor
  4. B

bu güne kadar sıkıntısız kullandım sadece oyuna girdiğimde rpm artıyor işlemci ghz normalden fazla oluyor
  5. B

soldaki boşta çalışırken sağdaki oyun altta açıkken
  6. B

hocam saniyesinde hızlanıyor fanlar oyunu kapatır kapatmaz tekrar yavaşlıyor ısınma gibi bir durum yok termal macun da var
  7. B

Merhaba işlemcim boştayken normal çalışıyor ama oyun açtığım andan itibaren fanım aşırı fazla hızlanıyor ve rahatsız edici bir seviyede çalışıyor eskiden böyle bir şey yaşamıyordum hiç durduk yere oldu nasıl düzeltebilirim İ3 - 13100F / STOCK FAN
  8. B

Anakart DRAM ışığı turuncu yanıyor

dışarıdaydım eve geldim bi deniyim dedim oldu anlamadım neyden acaba
  9. B

kendi kendine düzeldi aşırı saçma teşekkürler her şey için
  10. B

çift monitör kullanıyorum ama ikisinede ekran gelmiyor
  11. B

evet denedim eski ramlerimi tek tek senedim ikisini aynı anda denedim ama olmuyor yeni aldığım ramleride denedim hem tek kanal hem çift kanal arkadaşımdan aldığım ramide denedim bu sefer o da aynı hatayı veriyor 1727094586 dram ışığı yandığı için ne görüntü geliyor ne de klavyeye ışık
  12. B

evet işlemci hiç çıkarılmadı ilk taktığım günden itibaren ve yaklaşık 1 senedir sıkıntısız kullanıyorum dram ışığı yanmaya başladıktan sonra başka birisinden denemek için yine kingston marka ram aldım tek slot ve çalıştı kendi ramimi takınca çalışmıyordu bende sorunun ramlerde olduğunu düşündüm...
  13. B

Merhaba bios en güncel sürümünü orijinal sitesinden güncelledim ramleri bugün aldım elime yeni geldi turuncu ışık hiç bir zaman sönmüyor eski ramleri yeni ramleri tek tek denedim ama sonuç alamadım
  14. B

Merhaba bilgisayarımda durduk yere dram ışığı yanmaya başladı ramleri söküp teker teker denedim ama olmadı silgiyle de sildim olmadı başka bir tam taktım tek slot çalıştı sonra yeni ramler aldım taktım fakat yine dram ışığı yanıyor bilgisayarı 3 gün önce formatladım beta olmayan en güncel bios...
  15. B

Royal Kludge RK61 driverını bulamıyorum

Merhaba elimde rk61 wireless var ama kendi sitesindeki driverı kurunca uygulamada the device is not connected diyor ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı?
Geri