Herkese Merhaba arkadaslar hali hazırda 6 pin girise sahip bi ekran kartı kullaniyorum hazir sistem aldim ekran kartıni degistircem yakın zamanda ama yeni alacagim kart 8 pinlik girise sahip kasayi aldigimdan beri bir kere ssd takmak icin kablolamaya baktim ve sadece sata kablosunu aldim acaba...
Pilde fps kısıtla acıkmı hocam
1681894340
Eger pilde fps kisitla aciksa dusuk fps alırsınız hocam eğer acık degil ama hala düsük ise attigim görselde azami fps diye bir yer var oraya ekran hz nin 50 fazlasini yazip deneyin arada dusebiliyor cunku
Hocam ekran hz yakalamıyor anladigim kadarıyla bide vsync acık deneyin ekran hz yakalar oyun cok rahat calisiyor ekran kartı yüke girmiyor ondan düşük fps alıyor olabilirsiniz
Merhabalar ben sizin ekran kartina rakip cikarilmis rx 6500 xt mesh 2x oc modelini kullaniyorum ortalama 200 fps aliyordum sonra sistem biosuna girdim ram hızı 2133 deymis 3600 e cikardim suan 400 minimum aliyorum ve driver larınıza dikkat edin ekran kartiniz msi ise gpu ve vramlerinize oc...
Hocam öncelikle günaydın format attim dediginiz programı kurdum cevrimdisi tarama yaptirdim bi sorun bulunamadı ama bi tereddüt ediyorum acaba hala varmidir diye olsa bulurmuydu acaba
bilgisayari 13 gün once aldım seckin cs hesabımdan başka bir seyim yoktu önemli derecede bende internet ile baglanti kurarsam verilerimin calinabilecegini düşündüm o yüzden direk formati sectim
1681831858
Hocam 2 sekme acildi biri sacma ve baya uzantiliydi onu kapattim digerinden yukledim...
Merhabalar ben bi oyun icin turkce yama indirdim sonra birden 5 6 program alt panelde simge halinde acildi bende hemen internet kablosunu cektim. Uygulamalar yerinden hepsini silmeye calistim sonra detayli bir arama ile trojan virüsü buldu bilgisayar bende önce karantinaya al sonra kaldira...