Merhaba öncelikle benim rtx 3050 laptop için olanı over clock yok biosdan ram e bakıcam şimdiMerhabalar ben sizin ekran kartina rakip cikarilmis rx 6500 xt mesh 2x oc modelini kullaniyorum ortalama 200 fps aliyordum sonra sistem biosuna girdim ram hızı 2133 deymis 3600 e cikardim suan 400 minimum aliyorum ve driver larınıza dikkat edin ekran kartiniz msi ise gpu ve vramlerinize oc yapabilirsiniz sicakligi takip edin ama ben valorantta 53 derecelerde geziyorum
Ayrıca sabit vysnc aciksa ekran hz yakalamaya calisir ötesine geçmez
Kontrol ettim 3200 müş halen daha bu fps ye çözüm bulamadımMerhaba öncelikle benim rtx 3050 laptop için olanı over clock yok biosdan ram e bakıcam şimdi
Oyunda kullnaım yüzdesi CPU max 7
Gpu 20 falan
Peki hocam sıcaklık degelerini takip ettinizmi bi anormallik varmıMerhaba öncelikle benim rtx 3050 laptop için olanı over clock yok biosdan ram e bakıcam şimdi
Gpu 20 falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kontrol ettim 3200 müş halen daha bu fps ye çözüm bulamadım
Peki hocam sıcaklık degelerini takip ettinizmi bi anormallik varmı
hayır yok ekstradan soğutucu kullanıyorum biligsayarda yüksek güç modunda yani oyunda fan bile açmıyor neredeysePeki hocam sıcaklık degelerini takip ettinizmi bi anormallik varmı
Hocam ekran hz yakalamıyor anladigim kadarıyla bide vsync acık deneyin ekran hz yakalar oyun cok rahat calisiyor ekran kartı yüke girmiyor ondan düşük fps alıyor olabilirsinizMerhaba öncelikle benim rtx 3050 laptop için olanı over clock yok biosdan ram e bakıcam şimdi
Gpu 20 falan
Kontrol ettim 3200 müş halen daha bu fps ye çözüm bulamadım
Hemen deniyorumHocam ekran hz yakalamıyor anladigim kadarıyla bide vsync acık deneyin ekran hz yakalar oyun cok rahat calisiyor ekran kartı yüke girmiyor ondan düşük fps alıyor olabilirsiniz
Yine düşük fpsHemen deniyorum
Eger pilde fps kisitla aciksa dusuk fps alırsınız hocam eğer acık degil ama hala düsük ise attigim görselde azami fps diye bir yer var oraya ekran hz nin 50 fazlasini yazip deneyin arada dusebiliyor cunkuHemen deniyorum
Yine düşük fps
Yani şu bilgisayara aşırı gıcık oluyorum özellikleri sözde iyi
Excalibur almayın aldırmayın
Güç seçeneklerinden yüksek performansa al bilgisayarıHemen deniyorum
Yine düşük fps
Yani şu bilgisayara aşırı gıcık oluyorum özellikleri sözde iyi
Excalibur almayın aldırmayın
Yüksek güçteGüç seçeneklerinden yüksek performansa al bilgisayarı
Çözdünüz mü?Yüksek güçte