Öğretmenlik okuyordum ve 2.sınıfım fakat bölümün bana uymadığını anladım. Sınava tekrar gireceğim ve üniversiteyi dondurmalı mıyım? dondurma işlemi nasıl oluyor? ya da daha kolay bir yol var mı ? gitmemek gibi vs. şeyler problemi çözer mi, direkt sildiredebilirim sıkıntım yok? bildiğim kadarıyla...
Benim bildiğim yasaklanma bu şekilde olmuyor nasıl yardım talebi oluşturacağım. Hile falan kullandığım yok. Farklı bir ban mı bu ? Daha bugün valve'a mail attım ölüm maçında kicklenme problemleri ile alakalı kaldırın falan şunu dedim iyi oynayanı kickliyorlar dedim diye içerlediler mi nedir...
120hz artık ekleyelim ama bu seferde batarya çok gider diyip (-) olmamak için batarya da artırmışlar. helal olsun bu kapitalistler böyle basit hesaplar yapabiliyorlar mıydı ya. Bunu yaparak yine yok satacak formülü bulmuşlar. Şaka bir yana asla ısınamıyorum artık bu markaya çünkü getirdikleri...
Vac ban yersem steam'de kalan parayı kullanabilir miyim? Cüzdan bakiyesinden bahsediyorum. Diyelim ki bir oyun çıktı alabilir miyim?
Aynı şekilde pazarı da kullanabilir miyim?
Zaten kabloludan kablosuza geçince bile baya fark hissediliyor. Seni bilmem ama ben düşük sens oynadığım için baya rahatlaştı. Önceden farede kesinti problemleri oluyodu malum hızlı çevirmek gerekiyor. Kablo dayanmıyordu
Fark aslında genel itibari ile yazıyor fakat aklıma takılan şu:
Şuan belirtmeseler de ileride ekledikleri dlc'ler pahalı olan versiyona gelir mi? Standart sürüme eklerler mi haritaları,silahları vs.
Aklımı karıştıran şu acaba çeviride falan mı hata var? ne seçmem gerekiyor? Herşeyi kullanan biriyim ailem ile beraber kullanacağız ayriyetten de. Ama aşağıdaki seçenekler saçma geldi. diyelim ki çeviri doğru, bir insan neden o kısmı seçip kendini kısıtlasın?