IPhone 17 serisi Tanıtıldı!

Çöpler gelmiş
iPhone fanboylar bildirmiş hemen 😂
Bilgi verilecek bir şey yok yazmadım yazmaya da gerek yok her şey ortada zaten neyin uyarısını veriyorsunuz moderatorlar 🤨

Pili arttırmamak yada 120hz yenilik gibi sunumda göstermek biz çöp ürettik anlamına geliyor alacak nai varsa kendi bileceği iş ülkeme para lazım birileri benden fazla vergi versin ne olacak

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Gecen sene 120 Hz ekran diye tutturdunuz Apple koydu önünüze şimdide onu beğenmiyorsunuz
Apple koydu da 78.000₺ koymuş illede 120hz diye tutturan iphonecular değildi zaten androidcilerdi. Aldıkları 13k telefonda 120hz var diye iosu bokladılar mecburen adamlar 120hz koydular. Şahsen standart bir iOS kullanıcısının 60hz den fazlasıyla rahatsız olduğunu düşünmüyorum tamamen android piyasasının baskısıyla olan bir şey.

Galiba tek sayılı modeller çift sayılılara göre daha güzel ve iyi oluyor. Zamanının iPhone 11 ve 13'ün yerini 15 almıştı. Yavaştan yerini 16 Pro ve 17'ye bırakacak gibi duruyor. Ben beğendim baya.

Bilmem kaç senelik 120 Hz redmi telefonumdan iPhonenun 120 hzyi standart haline getirmesini kahkahayla izledim

120hz artık ekleyelim ama bu seferde batarya çok gider diyip (-) olmamak için batarya da artırmışlar. helal olsun bu kapitalistler böyle basit hesaplar yapabiliyorlar mıydı ya. Bunu yaparak yine yok satacak formülü bulmuşlar. Şaka bir yana asla ısınamıyorum artık bu markaya çünkü getirdikleri yenilikler 0, üstüne kattıları da milim. Bir yerden sonra bu sistem tekonolojinin gelişmesini de kısıtlıyor, halka hızlı inmesini de. Bu kadar kar amaçlı yapılmamalı bazı şeyler. Artır kardeşim özellikleri elin mi kırılır yani? Bence çoktandır android önde. Alan tabi ki alabilir fakat bu fiyat verilmez diye düşünüyorum.

iPhone fanboylar bildirmiş hemen 😂
Bilgi verilecek bir şey yok yazmadım yazmaya da gerek yok her şey ortada zaten neyin uyarısını veriyorsunuz moderatorlar 🤨

Pili arttırmamak yada 120hz yenilik gibi sunumda göstermek biz çöp ürettik anlamına geliyor alacak nai varsa kendi bileceği iş ülkeme para lazım birileri benden fazla vergi versin ne olacak
En bilgili benim dünyada bu ürünü alan herkes ***** ben akıllıyım mentalinize ölüyorum elinizdeki dandik androidleri kimse umursamıyor dünyada. Hırsızlar bile çalmaya değer görmüyor. Samsung kendi 2 senelik cihazına vermediği parayı 5 senelik sizce ''çöp'' olan iPhone cihazlara veriyor. Ancak durupta düşünmeye dahi tenezzül etmiyorsunuz. İstediğiniz kadar ağlasanızda Apple piyasanın aktif olarak en iyisi. Kimse de 23456346 megapiksel 2353246 gb ram Samsungları almayacak. Birde iPhone'lardan daha fazla vergi alınıyor sanmış garibanım benim.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ayet
170k telefon 170k 170 biz 2010 da 140k ya ev almistik a*

En bilgili benim dünyada bu ürünü alan herkes ***** ben akıllıyım mentalinize ölüyorum elinizdeki dandik androidleri kimse umursamıyor dünyada. Hırsızlar bile çalmaya değer görmüyor. Samsung kendi 2 senelik cihazına vermediği parayı 5 senelik sizce ''çöp'' olan iPhone cihazlara veriyor. Ancak durupta düşünmeye dahi tenezzül etmiyorsunuz. İstediğiniz kadar ağlasanızda Apple piyasanın aktif olarak en iyisi. Kimse de 23456346 megapiksel 2353246 gb ram Samsungları almayacak. Birde iPhone'lardan daha fazla vergi alınıyor sanmış garibanım benim.
Çok alakasız mesaj atmışsın üzüldüm adına Allah yar ve yardımcın olsun hayatında.

Bu arada iPhone da hissen var galiba iyi savunmuşsun Tim Cook baban mı?

Ayrıcı niye Samsung dan bahsediyorsun ki? Ben Apple'a gömdüm Samsung yada Android'in konu ile alakası nedir?

Bunlar hep karbonhidrattan.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Remi
yurtdışından 17 air almayı düşünüyorum. çift e sim olduğunu için kaydetmeden e simi başka imei ye tanımlayabiliyor muyuz? olmuyorsa 17 pro max alıp pasaport kaydı yapmayı düşünüyorum

1-Yd 13 pm e telefoncu 16 bin üstünü asla vermez (o cihazdan kaar edemez)

2- değişim belgesi dediğin şey eskiden kaydettirdiğin cihazı yani iPhone 13 pro max bunu eskiyi getir yeniyi götür kampanyası gibi o şekilde ama elindeki 13 pm e verecekleri para 300 dolar üstü olmayacağını düşünüyorum kısaca Tr den yd al geç işte
Kayıtlı kardeşim cihaz.

Donanım olarak ilk defa 4 yıl aradan güzel gelişme amma velakin tasarım berbat (promax için konuşuyorum)

Aynı heveslerle İphone 15 almıştım ama bu paraların telefonlar için fazla olduğunu düşünüyorum.

Geri