İPHONE 17 PRO MAX VS İPHONE 16 PRO MAX

Merhabalar, iphone 17 serisi tanıtıldı biliyorsunuz, 17 pro max mi alınır sizce yoksa 16 pro max mi , düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.

17 pro max'in bir espirisi yok bence açıklananlar doğrultusunda.
güncel olarak 16 pro max kullanıyorum. satışa açılınca birader de 17 pro max alacak bir ay sonra hatırlatırsan detaylı bi karşılaştırma yapar anlatırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güncel olarak 16 pro max kullanıyorum. satışa açılınca birader de 17 pro max alacak bir ay sonra hatırlatırsan detaylı bi karşılaştırma yapar anlatırım
16 pro max almamış olsam 17 alırdım ama aldığım için değiştirmeye gerek yok 150.000 tl olacak dediler diye aldım yoksa beklerdim zaten max iki ay sonra 110a düşecek pro max

Örnek verir misiniz
Dubai ye tatile gidebilirsiniz.

Gidiş dönüş 8750 liraya bilet aldım.
20.000 lira tek kişilik güzel bir otelde beş gün konaklama yapacağım.
5000-6000 liraya araç kiralacağım. BMW 2 Series yada Mercedes C Class

Yeme içme ve alışveriş içinde 30.000 lira ayırıyorum. Üstüne iPhone alıp gelebilirim kayıt yaptırmadan bir buçuk sene kullanır seneye Japonya tatilim sırasında da bu kez iPhone 18 alırım. TR fiyatları çok saçma. Yurtdışında 1000-1200 dolar bizde 3000 dolar...

Yok tatil yapmam derseniz benim gibi arsa alabilirsiniz(bağ bahçe statüsünde) geçen sene aldım ve o sene alacağım pro Max parası şu an 200-250 ederi oldu. Gerçekten güzel değer katarsınız... Ytd

Geri