IPhone 17 serisi Tanıtıldı!

iPhone 17 fiyatı yüksek olsa bile yok satacak gibi duruyor.
120Hz, 6.3", 3000 Nits ekran, 256 GB başlangıç ile tam olmuş cihaz. Artık Pro ihtiyacı kalmamış kesinlikle.
Her ne kadar iphone sevmesemde düz 17 güzel olmuş gibi duruyor her ne kadar çok bi özellik eklemeselerde.. Diğerlerinde aşırı bir fark yok o fiyat farkına değecek. Birde pro/pro maxlerde çıkınıtılar çok kötü olmuş bence. Her zaman dediğim gibi iphone güzel evet ama o fiyatı edicek bir telefon değil. En baz modeli 78k. Bu paraya diğer taraflarda çok fazla amiral gemisi rakibi var. pro/pro max lerde ise androidte iyi bir amiral gemisi + çok güzel bir sistem çekilir. Her zaman dediğim gibi bence bu para etmez.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
YD 13 PM kullanıyorum. 35 bine alıyor telefoncu yani 850 dolar diyebiliriz. 350 dolar fark verip 17 pm geçilebilir direkt abd den alabilirsem değişim belgesi ile eski pasaport kaydını bu cihaza aktarabiliyorum hatta çok kârlı gözüküyor
Degiism belgesi ne oluyor hocam? Ben yaklasik 10 yil once bi telefob imei kaydetmistim o hakki yeni telefona aktarabiliyoruz gibi birsey mi?

YD 13 PM kullanıyorum. 35 bine alıyor telefoncu yani 850 dolar diyebiliriz. 350 dolar fark verip 17 pm geçilebilir direkt abd den alabilirsem değişim belgesi ile eski pasaport kaydını bu cihaza aktarabiliyorum hatta çok kârlı gözüküyor
1-Yd 13 pm e telefoncu 16 bin üstünü asla vermez (o cihazdan kaar edemez)

2- değişim belgesi dediğin şey eskiden kaydettirdiğin cihazı yani iPhone 13 pro max bunu eskiyi getir yeniyi götür kampanyası gibi o şekilde ama elindeki 13 pm e verecekleri para 300 dolar üstü olmayacağını düşünüyorum kısaca Tr den yd al geç işte

Geri