Merhaba arkadaşlar hava akışı iyi olan içi geniş ve büyük kasa önerisi alabilir miyim bütçe sorun değil düzgün hava akışı olan 240 mm artıc sıvı soğutmanın sığacağı bir kasa olsa yeterli olur
Merhaba Ryzen 7 5800x işlemcim var soğutucu Snowman MT6S Kule tipi soğutucu fakat sıcaklık berbat bi durumda resimde gördüğünüz gibi sadece pubg mobile açıkken o şekilde sıcaklığa ulaştım oyuna girdiğim zaman 85 - 88 i bile buluyor ghz yi düşürmeden bu sıcaklığı nasıl ayarlayabilirim bi...
Arkadaşlar konu başlığındada yazdığı gibi 5800x i.in en iyi 240 mm lik sıvı soğutma sizce hangisidir o işlemciyi soğutabilen bi sıvı soğutma öneriniz bütçe önemli değil
5800x işlemci aldım hava soğutma var ama yeterli değil 75- 80 dereceleri buluyor güzel bi sıvı soğutma almam lazım ama kasam sıkıntılı Lunatic Orkinos Mesh Panel kasasını kullanıyorum tek çarem egzoz fanını sökmek oraya takmam orayıda sökersem eğer dışarıya hava çıkışı olmucak nasıl yapabilirim...
Arkadaşlar 3600x olan işlemcimi değiştirip 5800x işlemcisini aldım güzelce taktım çalıştırdım ve ekranda bu hatayı veriyor n ye basıyorum pc açılıyor ama tekrar kapatıp açtığım zaman tekrar aynı hatayı alıyorum sizce bunun nedeni nedir?
1684862532
Anakart ASRock B550M Pro4.