Fifa oynuyorum, en az gecikme ile oynamak istiyorum, orjinal dualshock 4 sahibiyim şu adaptör modelleri arasında kaldım:
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-usb-bt500-bluetooth-5-0-usb-adaptor.html...
Grafikleri düşürdüğün için ekran kartına binen yük azaldı ve seste azaldı. Benim ekran kartımdada coil whine var ve zamanla ses biraz biraz azaldı ama bunun performansa kesinlikle bir etkisi yok sen kafana takma. Servise yollarsan boş boş 1 ay beklersin ve kartını sana yeniden yollarlar, ben...
Dostum aynı ekran kartının Asus TUF versiyonuna sahibim, bendede coil whine problemi var ama rahatsız edecek seviyede bir sesi yok, ya zamanla bu ses azaldı ya da artık beni eskisi gibi rahatsız etmiyor. Servise yolladım ve tam 1 ay bekledikten sonra kartım elime yeniden ulaştı ve üstüne...
Herkese öncelikle merhabalar. Sistemim PC Hocası'nın GG-7 hazır sistemi.
ASUS TUF RX 7800 XT
Ryzen 5 7500f
ASUS PRİME A620M-E-CSM
geriye kalan bileşenler çokta önemli değil.
Ne zaman olduğunu hatırlamamakla birlikte sistemimde anormal derecede bir vram kullanımı söz konusu. Boşta 6.5 gb...
Dediğiniz işlemi 3-4 kere yaptım hocam herşeyim güncel zaten internetten her bulduğum şeyi indiren birisi değilim lisanslı şeyleri indirmeyi tercih ederim. Hatta biosu 2 kere güncelledim, diğer parçaları amd programı kendisi otomatik güncelliyor zaten. Birazdan garantiye yazacağım
Öncelikle teşekkür ederim hocam benim için oyunu indirdiğiniz için. Valorant işlemci dayalı bir oyun olduğu için yüksek kullanması normal bir sıkıntı olmaz. Sizdede %50-70 arası ideal, bende 85-90'ları görebiliyor. Forumda aradığımı bulamadığıma sistemi garantiye yollasam daha iyi olacak gibi...
Bilgisayarı aldığımda yalnızca ekran kartına fps testi yapmıştım değerler normal çıkmıştı ama hiç valorantta test yapmadım sadece kendim fpsme baktım yüksek olduğu için takmadım. Aldığımdan beri değerler aynı. Bilgisayarı 2-3 kere sıfırlamak durumunda kaldım değerler yine değişmemişti.
A620m-e-csm anakarta sahibim, gördüğüm kadarıyla 1 adet m2 slotuna sahip.
1717331686
1080pde alıyorum hocam. 4k dediğim last of us, need for speed unbound ve farklı farklı hikaye oyunları için geçerliydi. Valorantı 1080p'de oynuyorum