USB çıkışlı bir kulaklık alacağım fakat bunu 3.5mm ye çevirme şansım varmı yada kutu içeriğinde böyle bir aparat çıkıyor mu Xbox series s de kullanacağım
Dualshock v2 normal dualshock serisinin az farkla da olsa gelişmiş halidir stick kısmı daha sağlam oluyor v2 lerin yıpranma açısından birde dokunmatik kısımında kolu açtığınız zaman şerit şeklinde bir ışık var yani teknik olarak aynı öyle çok bir fark yok
1656788896
Bende öyle derdim ama 2 saat...
Ya öyle rtx olmazsa olmaz diyen birisi değilim benim için fps daha önde fakat rtx desteği bu amd kartlarda hiçmi yok ek olarak rekabetçi oyunlar oynuyorum genelde bunuda göz önünde bulundurursanız sevinirim
1656788691
Fps konusunda öyle ama rtx mevzusuna takıldım yani o fiyat farkı için...
Series s i 1 senedir kullanıyorum öncelikle patlama durumu falan imkansız şeyler gayet sessiz çalışıyor herhangi bir ısınma yok sadece sıcak hava üflediği kısım var sıcak olan oda çok doğal şuan oyuna ulaşmanın en ucuz yolu performans olarak ps4 den kat kat iyi 2k da 60fps deneyimi gayet güzel...
Dostum öncelikle sadece oyun oynayacaksan oyun konsolu mantıklı eğer 2k da sessiz ve güzel bir oyun deneyimi istiyorsan series s 1 numaralı cihaz game pass sistemi ile büyük avantajlar sağlıyor eğer alacaksan bekleme bence bu piyasada bulduğunu al fiyatlar çıkar üzülürsün
Dostlar bir kaç ay içinde bir pc toplamak istiyorum elimde bir yeni nesil konsol var onu satıp üstüne para ekleyeceğim. Kısaca 20k bütçem var fakat nvdia ekran kartlarının gereksiz pahalı olduğunu gördüm. Bende amd ekran kartı almayı düşünüyorum açıkçası ama tam karar veremedim rtx 3070 ekran...
1 senedir kullanıyorum gayet sessiz çalışıyor ve 2k,1080p de iyi bir performans veriyor game pass sistemi sayesinde de oyuna ucuz bir şekilde ulaşma imkanı veren bir cihaz rahatça taşınabilir ve ek olarak rahat bir kontrolcüsü var oyuna ulaşmanın en ucuz yolu bu cihaz
Arkadaşlar Xbox series s için Msı 2k165hz 1ms bir monitör aldım Xbox a bağladığım zaman monitör renksiz ve bulanık gösteriyor ve düzelmiyor nasıl düzelir