berkaysenocak isimli üyenin son içerikleri

1. berkaysenocak

Colorful B850M-E anakartta ekran kartı takıldığında RAM RGB kontrolü yok

Valla hocam bir tek bunu buldum colorful anakartlarının biosları kanser edici biraz son güncellemede baya düzeldi ancak güncel bios ile düzelmediyse çok olabilceğini sanmıyorum yabancı forumlarda ekran kartı blockluyor gibi bir muhabbet var.
  2. berkaysenocak

Rx 6500 xt ekran kartına Ryzen 7 5700x aldım dar boğaz yaparmı

Bu işlemci bu karta çok fazla darboğaz söz konusu bile olamaz 6600xt veya 6700 xt çok yakışır sisteme ekran kartına para gömsen daha mantıklı bence
  3. berkaysenocak

Reddit de benzer sorunu kesin çözümü olarak Kesinlikle güncel bios sürümüne kartınızı güncelleyin ve bios üzerinden bunları yapın demişler. SPD Write Protection Disabled SMBus / SPD Hub Enabled RGB LED Enabled 1771101258 Büyük ihtimalle yazılım çakışması veya ekran kartı önceliğe geçiyor bence...
  4. berkaysenocak

Bende de sadece ram gözüküyor burdaki ekranı paylaşabilir misiniz
  5. berkaysenocak

igamecenter dener misiniz hocam colorful kendi yazılımı büyük ihtimalle çözüm olacaktır https://en.colorful.cn/en/igamecenter/
  6. berkaysenocak

6 7 k oyuncu kulaklıgı önerisi kablosuz mikrofonlu

Ön sipariş sürekli açılıyor ona rağmen stock dayanmıyor 53m titanyum sürücü yanına ses kartı alırsan 20k lık ses deneyimi verir diye düşünüyorum. ULTRA modeli SWAR koduyla ufak bir indirim mevcut. https://wraithesports.com/products/atk-n9-wireless-kulaklik?variant=49668066771137
  7. berkaysenocak

Yardım KABLOSUZ GAMİNG KULLAKLIK ÖNERİSİ

Bu fiyatlara kablosuz baz modeller var. Çok bir şansın yok hocam HyperX - havit ve gamepower seçeneklerin var. HS80 önerebilirim ancak fiyatı yüksek. ATK bunların hepsinden daha F/p bir ürün çıkarmıştır diye düşünüyorum siteyi sorun etmeden al bence.
  8. berkaysenocak

Hayır sadece Wraith firması distribütörlüğünü yapıyor bu markanın ondan dolayı malesef sadece bu sitede mevcut. SWAR koduyla az bir indirim alabilirsin alım esnasında.
  9. berkaysenocak

Yeni çıkan bir model ATK firması en düşük fiyata en iyi teknolojiyi sunmaya çalışan bir firma. Biraz riskli yeni çıktığı için ama içerisindeki 53 mm titanyum sürücüler bu riske değer gibi. ULTRA modeli özellikle denemeye değer gözüküyor. Sürekli stock bitiyor deneyebilirsin. Bu sürücülere bir de...
  10. berkaysenocak

Çözüldü✓ 4K Bandında Mouse Önerin Pls

https://wraithesports.com/products/atk-blazing-sky-f1-v2-wireless-mouse?variant=49840224501953 Önerilen mousların hepsinde Pixart PAW 3950 varken bu modelde Pixart PAW 3950 Ultra var. MCU olarak da hepsinin önünde daha iyi daha güncel teknolojiye sahip. Gram olarak hepsinden hafif absürt şekilde...
  11. Logitech G PRO X SUPERLIGHT
    Satılmış

Satılık Logitech G PRO X SUPERLIGHT

Logitech G PRO X SUPERLIGHT Ultra Hafif HERO sensörlü 25.600 DP| 400 IPS LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz Üründe hata yoktur orjinal skatezleri kötü olduğu için Hoverpad v3 skatez ile değişim yapıldı. Kutusu ve kutu içeriği mevcut. Ürün fotoğraftaki sistemde düzgün ve az kullanılmıştır...
    2,400.00 TRY
  12. berkaysenocak

2k civarı Kablosuz Mouse

Bilgim yok o modelle ilgili 2K hz için dongle gerekiyor galiba. 2K ve 4K hz ler de sorun çıkartabiliyor bazı bilgisayarlarda. Biraz daha üstüne 8K mouslar mevcut fiyatıda yüksek geldi
  13. berkaysenocak

2k civarı Kablosuz Mouse

Yok hocam plus pil ömrü uzun olduğu için alacaksanız. Normal versiyonun da pil ömrü gayet yeterli 15 ila 30 gün arası 1 saat şarj edersiniz.
  14. berkaysenocak

2k civarı Kablosuz Mouse

dungle çok küçük. 8K hz kullanabilirsin her zaman. Pro sensör 3395 ultra ve algılayıcısı 8K destekliyor. Plus önemli olarak pili büyük :D sadece. 1767700187
  15. berkaysenocak

2k civarı Kablosuz Mouse

8K HZ Pro versiyonunu al geç f/p durumunda zirve olabilir şuan https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49353295888577 SWAR koduyla ufak bir indirim mevcut
Geri