berkaysenocak isimli üyenin son içerikleri

1. berkaysenocak

❌İndirim Bitti! MacBook Pro M5 Max 129.324TL

Limiti yükselttim alıyordum tam almıyorum o zaman parasıda çok fazla bu kadar para bağlamak düşündürttü
  2. berkaysenocak

❌İndirim Bitti! MacBook Pro M5 Max 129.324TL

Mimarlık okuyorum bu fiyata alıp biraz kullansam sonra satsam zarar etirir mi ? İmzadaki gibi bir sistemimde var gereksiz mi olur
  3. berkaysenocak

🔥İndirim 16x16 Pixel Art Ekran 1699 Trendyol

32x32 ye göre çok mu kötü alınır mı hocam bu
  4. berkaysenocak

2k 180 hz vs 2k 260 hz arasında devasa fark var mı

360 hz ye kadar bir çok monitör kullandım. Kendi isteğimle 360 hz den 165 hz ye düştüğüm zaman bile oldu. FPS cs valo tarzı oynuyorsan yüksek hz şart. FPS oyunlarından uzak bir oyun deneyimin varsa 165 hz bile çoğu oyun ve günlük kullanımda yeter 180 de yetecekir. 2K oyunculuk için panel...
  5. berkaysenocak

800 TL'ye alınır mı? Torima TK-11

1 ay manyetik kullanın ve ayın sonunda tekrar mekaniğe deneyin yazı ve oyun için deneyimi mekanik klavyede ağır bir geç algılama olduğunu fark ediyorsunuz. 8K hz mekaniklere göre daha hızlı olsa da onu çok hissedildiğini düşünmüyorum ama tuş basıldığı anda direk bildirim gitmediğini fark...
  6. berkaysenocak

800 TL'ye alınır mı? Torima TK-11

Manyetik klavyeler 1500 TL civarlarına düşüyor artık. Mekanik devrimi bitti bence özellikle yüksek fiyatlara. Mekanik ve temu hiç uğraşmam manyetik alır geçerim. Ne kadar fark olabilir deme manyetik kullandıktan sonra mekanik dene aradaki uçurum anlaşılıyor.
  7. berkaysenocak

Colorful B850M-E anakartta ekran kartı takıldığında RAM RGB kontrolü yok

Valla hocam bir tek bunu buldum colorful anakartlarının biosları kanser edici biraz son güncellemede baya düzeldi ancak güncel bios ile düzelmediyse çok olabilceğini sanmıyorum yabancı forumlarda ekran kartı blockluyor gibi bir muhabbet var.
  8. berkaysenocak

Rx 6500 xt ekran kartına Ryzen 7 5700x aldım dar boğaz yaparmı

Bu işlemci bu karta çok fazla darboğaz söz konusu bile olamaz 6600xt veya 6700 xt çok yakışır sisteme ekran kartına para gömsen daha mantıklı bence
  9. berkaysenocak

Reddit de benzer sorunu kesin çözümü olarak Kesinlikle güncel bios sürümüne kartınızı güncelleyin ve bios üzerinden bunları yapın demişler. SPD Write Protection Disabled SMBus / SPD Hub Enabled RGB LED Enabled 1771101258 Büyük ihtimalle yazılım çakışması veya ekran kartı önceliğe geçiyor bence...
  10. berkaysenocak

Bende de sadece ram gözüküyor burdaki ekranı paylaşabilir misiniz
  11. berkaysenocak

igamecenter dener misiniz hocam colorful kendi yazılımı büyük ihtimalle çözüm olacaktır https://en.colorful.cn/en/igamecenter/
  12. berkaysenocak

6 7 k oyuncu kulaklıgı önerisi kablosuz mikrofonlu

Ön sipariş sürekli açılıyor ona rağmen stock dayanmıyor 53m titanyum sürücü yanına ses kartı alırsan 20k lık ses deneyimi verir diye düşünüyorum. ULTRA modeli SWAR koduyla ufak bir indirim mevcut. https://wraithesports.com/products/atk-n9-wireless-kulaklik?variant=49668066771137
  13. berkaysenocak

Yardım KABLOSUZ GAMİNG KULLAKLIK ÖNERİSİ

Bu fiyatlara kablosuz baz modeller var. Çok bir şansın yok hocam HyperX - havit ve gamepower seçeneklerin var. HS80 önerebilirim ancak fiyatı yüksek. ATK bunların hepsinden daha F/p bir ürün çıkarmıştır diye düşünüyorum siteyi sorun etmeden al bence.
  14. berkaysenocak

Hayır sadece Wraith firması distribütörlüğünü yapıyor bu markanın ondan dolayı malesef sadece bu sitede mevcut. SWAR koduyla az bir indirim alabilirsin alım esnasında.
  15. berkaysenocak

Yeni çıkan bir model ATK firması en düşük fiyata en iyi teknolojiyi sunmaya çalışan bir firma. Biraz riskli yeni çıktığı için ama içerisindeki 53 mm titanyum sürücüler bu riske değer gibi. ULTRA modeli özellikle denemeye değer gözüküyor. Sürekli stock bitiyor deneyebilirsin. Bu sürücülere bir de...
Geri