berkaysenocak isimli üyenin son içerikleri

1. berkaysenocak

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/magegee-mk-box-68-tus-kablolu-mekanik-red-switch-turkce-q-gri-siyah-gaming-klavye-fiyati-81386/ Bu klavye hakkında bilgisi olan var mı alınır mı arkadaşım kardeşine alacak.
  2. berkaysenocak

Yardım 9800x3d için sıvı soğutucu öneriniz.

Burda tercih sana kalıyor ben daha çok para harcamak istiyorum görünüşede para vericem dersen Asusun üst modelleri veya Lian Li modellere de yönelebilirsin. Onun yerine ben gereksiz para harcamak istemiyorum performansı çok iyi olsun dersen: Arctic Liquid Freezer III -Türkiye deki satıcılar...
  3. berkaysenocak

Yardım 9800x3d için sıvı soğutucu öneriniz.

3.900 a bitfenix 240mm hmm toplama pcler de beleşe iteklenen soğutucu :D . [H3 id='Asus+Prime+LC+360']Asus Prime LC 360[/H3] Asus LC 360 f/p olarak çok iyi. Soğutma değerleri nerdeyse tepe modellerle rekabet ediyor. Bu fiyata daha iyisi olduğunu düşünmüyorum...
  4. berkaysenocak

EKİPMAN ÖNERİSİ

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49353295888577
  5. berkaysenocak

EKİPMAN ÖNERİSİ

Satıcılar şişiriyor fiyatını normal fiyatı 13-14 K İncehesap Cuma indirimleriyle 11-12 arası alabilirsin. 8K dediğimde 8K hz mouslar için Superlight kullanıcısıyım sakın alma superlight 1765907708 2-3 hafta önce incehesapta 11.5 a satılmış olması gerekiyor
  6. berkaysenocak

EKİPMAN ÖNERİSİ

Mouse Logitech Superlight alma boş para tuzağı. Onun yerin 2-2.5 K ya 8K mouslar mevcut. Wraitden 8K hz mouse 2-2.5 K arası. 1.700 Havit Magnetik swich klavye veya 1.5-2.5 arası başka markalarda olur kesinlikle Magnetic swich al. Kulaklık 11K ya Nova pro
  7. berkaysenocak

Beyler hangi 9070xt modelini almalıyım

Maximu Maximuma 1500 veriyordu 34.5 a gelicekti. Bende Maximum ile 3 taksit aynı kartı 35 den 2K puan ile 33 e aldım. Neyse S tier kart hayırlısı olsun
  8. berkaysenocak

https://www.incehesap.com/gaming-geceleri/ https://www.incehesap.com/sapphire-nitro-amd-radeon-rx-9070-xt-11348-01-20g-16gb-gddr6-256bit-gaming-oc-ekran-karti-fiyati-79203/
  9. berkaysenocak

Yardım Monitörde 1 tane ölü piksel 1 tane takılı piksel çıktı sorun olurmu?

Takılı pikselden kastın canlı pikselse sadece tek renk veriyorsa direk iade et. 1 adet bile iade sebebi çoğu markada şuanlık rahatsız etmeyebilir ilerde çok canını sıkar
  10. berkaysenocak

Henüz ekran kartlarına zam dalgası gelmedi bence. Hatta bu hafta içersinde indirim ile RTX 5070 kartlar 26-27 sularına bile düştü. Beklersen bence bu hafta bir indirim yakalarsın
  11. berkaysenocak

Acelen yoksa İncehesap cuma indirimlerini bekle son 3 haftadır 9070xt modelleri indirime giriyor. Sapphire pulse 30-31K Sapphire nitro 35K Maximum karta 1.500-2000 TL Puan ve 3 taksit imkanı mevcut
  12. berkaysenocak

Çözüldü✓ Yeni topladığım pcyi calistiramiyorum

Uzay montaj temiz bir kurulum deneme şansın var mı tek ram ile. Anakart işlemci pinlerini ve işlemcide bir sorun var mı yamukluk vs gibi onlarıda kontrol et
  13. berkaysenocak

Ram bozulması en zor parçalardan. PSU gibime geliyor sorun. Onunda modelini paylaşır mısın anakart işlemci çıkmaz umarım sorun
  14. berkaysenocak

Hayır yine de çalışır 8 pinle diğer 4 pin destek amaçlı güç veriyor. PSU değiştirerek deneme şansın varsa dener misin. Sistemi anakartdaki HDMI veya Display porta takip dahili ekran kartıyla çalıştırmayı dene birde. Kabloya temas halinde gitmesi sistemin zaten çalışsa da sağlık çalışmayacak bu...
  15. berkaysenocak

Hiç bir yaşam belirtisi yoksa işlemci sonra ram aklıma geliyor. Ayrıca yamulmalarda veya hasarlarda her şey olabilir arkadaşım tek ram çalışıyordu pc si işlemcisi yamulduğu için ram slotları çalışmıyordu
Geri