https://www.akakce.com/akim-korumali-priz/en-ucuz-schneider-apc-p43b-rs-4-lu-fiyati,731776545.html
Elektrik kesintisi yüzünden monitörüm arızalandı ondan dolayı priz alacağım. Bu üründen daha iyi ürün var mı ? Satıcı muhabbetine dikkat etmem yazıyor. Öneri tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu motorların en çok duyduğum kroniği bu galiba üzücü. Arkadaşımında g20 3.20 si 96 binde yaptı aynı sorunu tekte çözdüler ama onunkini. Araç 42 binde olduğu için çok korkmuyorum alırsam bmw 90 bine gelmeden satarım büyük ihtimalle
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-cupra-2024-cupra-formentor-6-bin-km-boyasiz-garantili-20-faturali-1251277886/detay
O araçta radarımda F/P olarak bence en iyi araçlardan biri. Parası beni çok çekiyor ancak sedan araç sevgim uzaklaştırıyor. Güzel bir indirim yakalarsam onu...
Tercihim benimde BMW den yanaydı ancak sahip olan arkadaşlarım paket olarak bunu almamamı söylüyor (Ön-arka tampon ve direksiyon yüzünden) temizine param buna yetiyor. Makyajlı yeni içli versiyonunun yanına yaklaşamıyorum. Makyajsız M sport paketlerinin temizi yok bu fiyatlara. Biri D diğer C...
BMW 3.20i 2022 Sportline 42 binde 80bin tramer kaydı var (Ayna Jant ve Lastik sebepli) BOYASIZ. Paket dışı ekstra opsiyonlar: (Hayalet Ekran - HiFi Ses Sistemi - NBT) -2022 ilk yarı Makyaj öncesi kasa
Audi A3 2024 Advanced paket 6 binde içi taba özel renk yeşil (Tramer boya YOK) Paket Dışı...
Çift 27 inc gibi düşün rakipsiz bir oyun deneyimi var diğer monitörlerle oledi ve bu boyutları karşılaştırmam bile şansları yok. RDR2 10 dk oyna diğer monitörleri çöpe atarsın. CS rekabetçi oyunlar için filan korkuyorsan monitörün bir ton ayarları var dümdüz ortaya 27 inc bir monitörede...
Geçilir atılan monitörün bütceniz yeterse 240 hz si mevcut. 240 ve smart versiyonuzda var. Bu fiyatlara kesinlikle OLED onlara bakmanızı tavsiye ederim
Masaüstü arka planın ya haraketli olucak yada sim siyah. Masaüsütünde 1 tane bile kısayol olmucak. Görev çubuğunu gizliceksin. Parlaklık %50 de kullanıyoruım. Yanma sorunları yüksek parlaklık en büyük sorunu ancak bu monitörleri yüksek parlaklık kullanma şansın yok zaten aşırı derecede parlak...
Uzun zamandır sorun yoktu son 1 haftadır TAM EKRANDA bu halde. Netflix uygulamasından izliyorum 4k desteklediği ve 4k üyeliğim olduğu için yardımcı olacak bilgisi olan var mı çok sinir bozucu. (EKRAN KARTI GÜNCEL ÇÖZÜNÜRLÜK AYARLARI VE ÖLÇEK AYARLARIM DOĞRU.)
Kutudan çıktığı gibi her kulaklık gibi ses kalitesi tatmin edici değil. Sadece tek video ile kullaklık arşa çıkıyor. White noice problemi var dip ses çok nadir oluyor hem bilgisyar hem telefona bağladığım için oda ikisinede bağladığım için bence nadir oluyor. İki cihazın sesini aynanda...
cloud3 hiç kullanmadım ama cloud2 uzun bir süre kullandım belli bir süre sonra kafadan çıkartmak istiyosun kullaklığı. Cloud serisi hs80 veya nova pronun konfor olarak çok uzağında. Cloud3 bilemicem. Ses olarak cloud serisi çok iyi logitech g pro x den bile iyi ancak konfor en kötüsüydü. HS80...
Bütün kulaklıkları kullandım oyun için ve rahatlık olarak en iyisi Nova pro o kadar çıkmak istemezsen hs80. 7P kesinlikle alma. 4-8 K arası kulaklıklara ayrıca ses kartı anfi alırsan Nova proyu yakalayabilir hatta geçebilirler. Bundan önceki kullaklığım Logitech G PRO X di. Kulaklıkta...