360 hz ye kadar bir çok monitör kullandım. Kendi isteğimle 360 hz den 165 hz ye düştüğüm zaman bile oldu. FPS cs valo tarzı oynuyorsan yüksek hz şart. FPS oyunlarından uzak bir oyun deneyimin varsa 165 hz bile çoğu oyun ve günlük kullanımda yeter 180 de yetecekir. 2K oyunculuk için panel...
1 ay manyetik kullanın ve ayın sonunda tekrar mekaniğe deneyin yazı ve oyun için deneyimi mekanik klavyede ağır bir geç algılama olduğunu fark ediyorsunuz. 8K hz mekaniklere göre daha hızlı olsa da onu çok hissedildiğini düşünmüyorum ama tuş basıldığı anda direk bildirim gitmediğini fark...
Manyetik klavyeler 1500 TL civarlarına düşüyor artık. Mekanik devrimi bitti bence özellikle yüksek fiyatlara. Mekanik ve temu hiç uğraşmam manyetik alır geçerim. Ne kadar fark olabilir deme manyetik kullandıktan sonra mekanik dene aradaki uçurum anlaşılıyor.
Valla hocam bir tek bunu buldum colorful anakartlarının biosları kanser edici biraz son güncellemede baya düzeldi ancak güncel bios ile düzelmediyse çok olabilceğini sanmıyorum yabancı forumlarda ekran kartı blockluyor gibi bir muhabbet var.
Reddit de benzer sorunu kesin çözümü olarak
Kesinlikle güncel bios sürümüne kartınızı güncelleyin ve bios üzerinden bunları yapın demişler.
SPD Write Protection Disabled
SMBus / SPD Hub Enabled
RGB LED Enabled
1771101258
Büyük ihtimalle yazılım çakışması veya ekran kartı önceliğe geçiyor bence...
Ön sipariş sürekli açılıyor ona rağmen stock dayanmıyor 53m titanyum sürücü yanına ses kartı alırsan 20k lık ses deneyimi verir diye düşünüyorum. ULTRA modeli SWAR koduyla ufak bir indirim mevcut.
https://wraithesports.com/products/atk-n9-wireless-kulaklik?variant=49668066771137
Bu fiyatlara kablosuz baz modeller var. Çok bir şansın yok hocam HyperX - havit ve gamepower seçeneklerin var. HS80 önerebilirim ancak fiyatı yüksek. ATK bunların hepsinden daha F/p bir ürün çıkarmıştır diye düşünüyorum siteyi sorun etmeden al bence.
Hayır sadece Wraith firması distribütörlüğünü yapıyor bu markanın ondan dolayı malesef sadece bu sitede mevcut.
SWAR koduyla az bir indirim alabilirsin alım esnasında.
Yeni çıkan bir model ATK firması en düşük fiyata en iyi teknolojiyi sunmaya çalışan bir firma. Biraz riskli yeni çıktığı için ama içerisindeki 53 mm titanyum sürücüler bu riske değer gibi. ULTRA modeli özellikle denemeye değer gözüküyor. Sürekli stock bitiyor deneyebilirsin. Bu sürücülere bir de...