berkaysenocak isimli üyenin son içerikleri

1. berkaysenocak

Akım korumalı priz öneri ve satıcı güvenilir mi

https://www.akakce.com/akim-korumali-priz/en-ucuz-schneider-apc-p43b-rs-4-lu-fiyati,731776545.html Elektrik kesintisi yüzünden monitörüm arızalandı ondan dolayı priz alacağım. Bu üründen daha iyi ürün var mı ? Satıcı muhabbetine dikkat etmem yazıyor. Öneri tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. berkaysenocak

BMW 3.20i 2022 vs Audi A3 2024 Hangisi

Çok duydum bu aracı ancak yıl çok düşük km yüksek
  3. berkaysenocak

Bu motorların en çok duyduğum kroniği bu galiba üzücü. Arkadaşımında g20 3.20 si 96 binde yaptı aynı sorunu tekte çözdüler ama onunkini. Araç 42 binde olduğu için çok korkmuyorum alırsam bmw 90 bine gelmeden satarım büyük ihtimalle
  4. berkaysenocak

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-cupra-2024-cupra-formentor-6-bin-km-boyasiz-garantili-20-faturali-1251277886/detay O araçta radarımda F/P olarak bence en iyi araçlardan biri. Parası beni çok çekiyor ancak sedan araç sevgim uzaklaştırıyor. Güzel bir indirim yakalarsam onu...
  5. berkaysenocak

Tercihim benimde BMW den yanaydı ancak sahip olan arkadaşlarım paket olarak bunu almamamı söylüyor (Ön-arka tampon ve direksiyon yüzünden) temizine param buna yetiyor. Makyajlı yeni içli versiyonunun yanına yaklaşamıyorum. Makyajsız M sport paketlerinin temizi yok bu fiyatlara. Biri D diğer C...
  6. berkaysenocak

BMW 3.20i 2022 Sportline 42 binde 80bin tramer kaydı var (Ayna Jant ve Lastik sebepli) BOYASIZ. Paket dışı ekstra opsiyonlar: (Hayalet Ekran - HiFi Ses Sistemi - NBT) -2022 ilk yarı Makyaj öncesi kasa Audi A3 2024 Advanced paket 6 binde içi taba özel renk yeşil (Tramer boya YOK) Paket Dışı...
  7. berkaysenocak

❌İndirim Bitti! Asus ROG Strix XG49WCR 49" 1 ms DQHD Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü 38.336TL

Çift 27 inc gibi düşün rakipsiz bir oyun deneyimi var diğer monitörlerle oledi ve bu boyutları karşılaştırmam bile şansları yok. RDR2 10 dk oyna diğer monitörleri çöpe atarsın. CS rekabetçi oyunlar için filan korkuyorsan monitörün bir ton ayarları var dümdüz ortaya 27 inc bir monitörede...
  8. berkaysenocak

❌İndirim Bitti! Asus ROG Strix XG49WCR 49" 1 ms DQHD Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü 38.336TL

Geçilir atılan monitörün bütceniz yeterse 240 hz si mevcut. 240 ve smart versiyonuzda var. Bu fiyatlara kesinlikle OLED onlara bakmanızı tavsiye ederim
  9. berkaysenocak

❌İndirim Bitti! MSI MPG 341CQPX QD-OLED 34" 0.03 ms UWQHD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü 41.499TL

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-oled-g9-ls49cg954suxuf-49-0-03-ms-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,271065767.html
  10. berkaysenocak

OLED MONİTÖR Alınır mı?

Masaüstü arka planın ya haraketli olucak yada sim siyah. Masaüsütünde 1 tane bile kısayol olmucak. Görev çubuğunu gizliceksin. Parlaklık %50 de kullanıyoruım. Yanma sorunları yüksek parlaklık en büyük sorunu ancak bu monitörleri yüksek parlaklık kullanma şansın yok zaten aşırı derecede parlak...
  11. berkaysenocak

Netflix Ekran sekiyor

Uzun zamandır sorun yoktu son 1 haftadır TAM EKRANDA bu halde. Netflix uygulamasından izliyorum 4k desteklediği ve 4k üyeliğim olduğu için yardımcı olacak bilgisi olan var mı çok sinir bozucu. (EKRAN KARTI GÜNCEL ÇÖZÜNÜRLÜK AYARLARI VE ÖLÇEK AYARLARIM DOĞRU.)
  12. berkaysenocak

Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Hocam o ürünler aynı. Biri Xbox biri PS. PS daha çok tutuyor pc kullanımı için
  13. berkaysenocak

Kutudan çıktığı gibi her kulaklık gibi ses kalitesi tatmin edici değil. Sadece tek video ile kullaklık arşa çıkıyor. White noice problemi var dip ses çok nadir oluyor hem bilgisyar hem telefona bağladığım için oda ikisinede bağladığım için bence nadir oluyor. İki cihazın sesini aynanda...
  14. berkaysenocak

cloud3 hiç kullanmadım ama cloud2 uzun bir süre kullandım belli bir süre sonra kafadan çıkartmak istiyosun kullaklığı. Cloud serisi hs80 veya nova pronun konfor olarak çok uzağında. Cloud3 bilemicem. Ses olarak cloud serisi çok iyi logitech g pro x den bile iyi ancak konfor en kötüsüydü. HS80...
  15. berkaysenocak

Bütün kulaklıkları kullandım oyun için ve rahatlık olarak en iyisi Nova pro o kadar çıkmak istemezsen hs80. 7P kesinlikle alma. 4-8 K arası kulaklıklara ayrıca ses kartı anfi alırsan Nova proyu yakalayabilir hatta geçebilirler. Bundan önceki kullaklığım Logitech G PRO X di. Kulaklıkta...
Geri