berkaysenocak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 291
Mimarlık okuyorum bu fiyata alıp biraz kullansam sonra satsam zarar etirir mi ? İmzadaki gibi bir sistemimde var gereksiz mi olur
M5 Max muhtemelen 2 ye katlar imzanızdaki sistemi üretkenlik uygulamalarında. 4090-5090 arası bir soc.Mimarlık okuyorum bu fiyata alıp biraz kullansam sonra satsam zarar etirir mi ? İmzadaki gibi bir sistemimde var gereksiz mi olur
Aynen base model M5 Pro gelir muhtemelen alınırsaBu fiyata almamak hata olur ama ürünün açıklaması ile başlığı uyuşmuyor.
Başlık: Apple Macbook Pro M5 Max 36 Gb 2 Tb Ssd 14.2" Mgdu4Tu/A Uzay Siyahı
Açıklama: 14-inch MacBook Pro: Apple M5 Pro chip with 15‑core CPU and 16‑core GPU, 24GB, 1TB SSD - Space Black
Limiti yükselttim alıyordum tam almıyorum o zaman parasıda çok fazla bu kadar para bağlamak düşündürttüAynen base model M5 Pro gelir muhtemelen alınırsa
Hocam en kötü ya iptal olur yada m5 pro gelir itiraz edip thh ye basvurursunuz ama o kadar ugrasıp bir de satmaya uğraşmak… ben kullanmak için girerdim bu riskeLimiti yükselttim alıyordum tam almıyorum o zaman parasıda çok fazla bu kadar para bağlamak düşündürttü
Hiç gerek yok hocamLimiti yükselttim alıyordum tam almıyorum o zaman parasıda çok fazla bu kadar para bağlamak düşündürttü
Aldım ben hocam satışa da kapatmışlar bakalım vatan gibi mi olacak yoksa iptal mi gelecek göreceğiz.
Thhye veririz hocam sıkıntı yok başka yerlerde veya farklı renkte satışları devam ediyorlar stok sorunu falan diye geçiştiremezlerAlamazsınız çünkü yok. " Gelince haber ver" yazıyor.
İptal olur bence. Ben satıcı olsam iptal ederdim.