Merhabalar başlıkta yazdığımdan biraz farklı bir şey soracaktım. Şimdi ben bugün çıkan Windows 11 22H2 güncellemesini indirdim ve ardından teslim iyileştirme özelliklerini indirmeye başladım. Ancak şöyle bir sorunum var Windows Update benim Intel grafik işlemcim için eski bir driverı indirmekte...
https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-gtx1650-freedos-156-120-hz-fhd-tainabilir-bilgisayar-82k200k3tx-p-HBCV00000BDM1W?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail
Bu modele bakabilirsiniz sadece adaptörü 135w olduğu için Yük altında performans...
Merhabalar, Düne kadar wifiden saniyede 2 mbps indiren laptop bugün 100 kbps üstüne çıkmıyor. ancak mobil verime paylaşınca saniyede 6 mbps indiriyor. sizce sorun wifide mi yoksa wifi kartımda bir sıkıntı olabilir mi ? şuanda kartım Mediatek Wifi 6 MT7921. sürücüleri 1 hafta kadar önce güncelledim.
Alalı 4-5 gün oldu Laptopu açıyorum nerdeyse 0 yük altında iken , altında soğutucu olmasına rağmen 50 derecelerde geziyor Metro 2033 oynarken yüksek ayarlarda 71-83 derece arası . Ancak bios ekranına girince standart 38 derece civarı geziyor. sıcaklıkları daha önce Afterburner , Aida 64 ve...
2080 Tİ düşünüyorum şuan için kusura bakmayın boşa uğraştırsıydam normalde masaüstü kullanmıyordum yeni karar aldım ondan biraz tuhaf olabilir sorularım