Neler Yeni

Öneri AMD Ryzen 5 5900x ve display port uyumlu anakart

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
@Mehmet Yılmaz konunun başlığını düzeltebilirmisin? ve 5 yaş mızahı yapan arkadaşlarımızı uyarırsan sevinirim.
Benim yaptığım mizaha 5 yaş demek sana mı düşüyor AKILLI kuş? Bana komik gelen şey sana komik gelmek zorunda değil ve bu forumda devamlı yapılan bir şey? :D Hitap etme şekline dikkat et dostum. Asıl senin uyarılman gerekiyor burada. @Mehmet Yılmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye özür diliyorsun bu tip insanlardan? Alayını şikayet edeceksin.

@Mehmet Yılmaz
@Toxpox
''Bu tip insanlar'' ne alaka dostum? Adam yanlış yazmış farkına varsın diye yaptım :D Zaten 5600x olarak öneri yapacaktım ama adam 5800x için istiyormuş bunu benim tahmin mi etmem lazım? Sıkıcı bir şekilde yazım yanlışı yapmışsınız demek yerine eğlence olsun diye yerine olmayan işlemci modeli yazdım? Bu tip insanlar denilecek bir tavır değil bu abartmayın.

Son düzenleme:

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
@Berke Sural ,
10 mesajının 8'i "Özür dilerim..." olarak yazıldığı için ben senden özür dilerim. Normalde önemsenmemesi gereken bir olay uzadığı için 3 sayfa mesaj ve yarısı alaycı davranıştan oluşan bir konu. Gerçekten üyeler adına senden özür dilerim.

Konuya gelecek olursak bulabiliyorsan Crosshair VIII Dark Hero modeline bakabilirsin. Piyasadaki en iyi AM4 soketindeki anakart kendisi.
Bunun dışında X570 yonga almanı öneririm çünkü bolca port ve yüksek hızlı PCI-E portları var. Dediğim model de X570 yongasına sahip.
Crosshair VIII Hero modeli de iyidir.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ekran kartı : rtx 3080 / 3070 ti (şuan fiyat performans diye)

Anakart : aşırı bütçede uçmaya gerek yok diyorsan fiyat performans x570 tomahawk olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berke
@Berke Sural ,
10 mesajının 8'i "Özür dilerim..." olarak yazıldığı için ben senden özür dilerim. Normalde önemsenmemesi gereken bir olay uzadığı için 3 sayfa mesaj ve yarısı alaycı davranıştan oluşan bir konu. Gerçekten üyeler adına senden özür dilerim.

Konuya gelecek olursak bulabiliyorsan Crosshair VIII Dark Hero modeline bakabilirsin. Piyasadaki en iyi AM4 soketindeki anakart kendisi.
Bunun dışında X570 yonga almanı öneririm çünkü bolca port ve yüksek hızlı PCI-E portları var. Dediğim model de X570 yongasına sahip.
Crosshair VIII Hero modeli de iyidir.
Sağolun tavsiyeniz için çok teşekkür ederim modele bakacağım .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı : rtx 3080 / 3070 ti (şuan fiyat performans diye)

Anakart : aşırı bütçede uçmaya gerek yok diyorsan fiyat performans x570 tomahawk olur
Sağol kardeşim tavsiyen için ürüne bakacağım teşekkürler

Top Bottom