Konu biraz hortlamış olacak ama 19 temmuzda açtığım konu, dün itibari ile internetim çekildi hemen hemen 3 ay sürdü diyebiliriz fikir olması açısından...
transporterden sonra caravelle geçerdim, illa o tarz bir araba alacaksa transit customta iyi am hyundai staria da olabilir. 2.0 partner dediğin herhalde...
Atatürk, çok ileri görüşlü aydın bir insan, zaten Fatih Sultan Mehmet ve Atatürk seviyesinde adam gelmedi. Bazı hatalar olsada zamanın şartlarına göre çok...
Website yaptıracaksan qukasoft var tavsiye ederim, bende e ticaret orada yaptırdım. Birçok butikte orada yaptırıyor. İstiyorsan özelden yaz referans...
ben trendyolmilladan da alıyorum, ama dediğim gibi bu tarz markalar daha cazip sahtesini giymektense kaliteli kumaşa sahip ürünü giyerim
1727805096
Atarsın...
Trafik cezaları bence daha ağır olmalı, bazı yerlerde hız limitleri arttırılmalı tabii ki.
Ama genel olarak cezalar çok caydırıcı olmalı bizim millet...
Bütün markaları kullandım, hardline almazdım şahsen, şuan fiyat performans olarak hiq xpro nutrend ve proteinocean(lansman ürünleri özellikle tam bir fiyat...