berkec34 isimli üyenin son içerikleri

1. berkec34

Fotoğraf Makinesi Önerisi ve Nikon D3100 Deneyimlerim

Valla sony dışında bakma bence o kadar diyim
  2. berkec34

İlk araba için kasko ve sigorta önerisi

dediğim gibi, trafik sigortası standart hepsi aynı içeriktir en ucuz olanı yptır geç, kasko içinde türkiye alianz sompo quick ray axa gibi firmalar büyük firmalar zaten bütçenize göre yine içerik olarak dediklerime uygun olup en uygun olanı yaptırın.
  3. berkec34

trafik sigortaları klasik öyle, kendin sigortacın var ise o yükseltir ama bir önemi yok kasko da imm yüksek tuttur kafi 1766959376 Araç ne bu arada
  4. berkec34

trafik sigortası en düşük olanı herhangi bir firmadan yaptır, zaten hepsi aynı, Kasko içinde önemli olan orijinal parça ve yetkili servis, orijinal cam değişim, ve imm nin minimum 5 milyon olmasına mümkünse sınırsız yada 10-15 milyon olmasını iste, reklam olmasın ama ben sigortamjetten yaptırdım...
  5. berkec34

HyperX Cloud 3 vs Logitech G PRO X SE

valla kendi programını kullanıyordum sonra onda da fena değildi ama benim anakartım iyi x570f rog strix o yüzden onun sonic studio sunu kullanıyorum böyle daha iyi gibi geldi
  6. berkec34

HyperX Cloud 3 vs Logitech G PRO X SE

cloud 3 kullanıyorum yenı aldım sayılır 2.3 e gelmişti, güzel kulaklık bence, bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar ses kasma olarakta iyi, daha önceki kulaklığımda premium seviye olduğu için çağ atlamış gibi hissetmedim o yüzden çok övemeyeceğim ama mikrofon olsun ses kalitesi olsun ses kasma olsun...
  7. berkec34

WraithEsports Kış indirimleri

Cayma hakkında ürün kullanılıp cayılmıyor yalnız, yada ürün orijinal pakete hasar verdin dur geri verim cayma hakkı diye olmuyor o iş. Misal biz ürün yolladık ayrı koliye koyuyoruz ürün kutusuna bant vurup yollamıyoruz kargo ürünün içinden geçmediği sürece ürün kutusu hasarsız gidiyor geldiği...
  8. berkec34

Bu arada arızalı ürün olru tabi iade olmalı, bizde de çıktığı oluyor direkt fabrika gider ürün biz yenisini yollarız. Ben tamamen sağlam sorunsuz ürünler için konuştum. Şahsen ne kendim ikinci el ürün satarım ne de birinin kullandığının bana gelmesini isterim
  9. berkec34

Valla bizde internetten satış yapıyoruz bizim sektör otomotiv, açıkcası bir yasa şart. Bende birçok ihtiyacımı internetten sağlıyorum almadan önce araştırıp ona göre alıyorum. Biz ürün yolluyoruz. Ürünüde ayrı bir kutuya koyup yolluyoruz direkt orijinal kutusuna bant vs de vurmuyoruz ki olurda...
  10. berkec34

Trendyol siparişleri patlamış siz ne durumdasınız?

ne kadar ucuza aldınki :D
  11. berkec34

Asgari Ücret Kaç Olucak ? (Anketli)

Hükümet deseki kardeşim biz asgari maaşı 35 yapıyoruz sen iş veren olarak sadece 5 bin sgk primi ödeyeceksin iş vern kabul eder zaten. Asgari ücret 22 bin ama brütte 26 bin yatıyor 4-5 de işkur vs sgk vs kesiliyor toplam 10 civarı zaten devlete ödeme gidiyor. Bugün maaşını herkes brüt alsa...
  12. berkec34

Ticari kart hangi sitelerde kullanabilirim

Turkcell de yapıyor kendi sitesinde sanırım ama genel olarak hep 2 yada 3 tür. Aslında birkaç ay önce axess 4 tü teknosada ama düşürdüler işte. Eskiden daha iyiydi 12 ay güzeldi sonra 6 yaptılar sonra hep düşüş :D
  13. berkec34

Ticari kart hangi sitelerde kullanabilirim

kaldırdılar 2 oldu 1766065517 troy mağazalarında 3 taksit oluyor ticari kartlara, vatan bilmiyorum teknosa ve media marrkt 2 taksit
  14. berkec34

🔥İndirim Araba için Kar Çorabı 659tl düşmüş

Evet 20 ülkede marka hakkını aldılar da ben kullanıyorum araç bakım ürünleri güzel bence, zaten şuan bosch dahil fason yaptırıyor birçok marka ürünlerini
  15. berkec34

🔥İndirim Araba için Kar Çorabı 659tl düşmüş

Bir işe yaramaz toplu alım yapacak varsa ben uyguna getirip vereyim 600 den :D goodyear marka
Geri