berkec34 isimli üyenin son içerikleri

1. berkec34

2000-3000 arası mouse önerisi

Bencede güzel mouse, 3 üde sizi pişman etmeyecektir. Gaminggen de bakım yoksa wraitten alırsınız
  2. berkec34

tutuş şeklinizde önemli iki markanın da forumda oldukça fazla konusu var içeriklere bakın isterseniz. rawm es21 pro da bakabilirsiniz bu arada.
  3. berkec34

Golf 6 1.4 TSI Stage 1 İçin Ankara Mekan Önerisi

Aracın km yüksektir diye düşündüm yaşıda belli, ağır bakım yapılmış olsada daha detaylı bakılması lazım. sonrasında ekstra sorunlarda çıkarabilir. Birde 2cr nın sitesine girip bakınca çok ekstrem bir güç artışı olmayacak illaki fark edilir ama o riske girmeye gerek var mı bilemedim. Dediğim gibi...
  4. berkec34

Golf 6 1.4 TSI Stage 1 İçin Ankara Mekan Önerisi

2cr, ama şahsen o araca yaptırmam yazılım falan değmez
  5. berkec34

scyrox veya mchose bak istersen, ben scyrox v8 aldım memnunum
  6. berkec34

Gamegaraj hyper set 5070 alınır mı?

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHZ 5.GHZ 32MB 6C/12T 65W AM5 ZEN 4-Tray Anakart: MSI PRO B850M-G AM5 DDR5 8200(OC) RAM: TwinMOS VOLTX DDR5 16GB RGB (1x16GB) 6000Mhz CL36 TMD516GB6000URGB36 Ekran Kartı: Inno3D RTX5070 Twin x2 OC 12GB White 192Bit GDDR7 SSD: MSI SPATIUM M450 1TB M.2 NVMe 3400/2400...
  7. berkec34

FOTOĞRAF MAKİNESİ İÇİN YARDIM. BÜTÇE 40-45K

Tabi bende öyle düşünüyorum çekim sayısı 5k altı bulursam uyguna mantıklı. Dediğiniz gibi sıfırına ykaın fiyatlar yazmışlar sarı sitede ama onlar biraz yüksekten yazmayı severler teklif vereyim olmadı 3-4 taksitle sıfır alırım kafam ağrımaz. Teşekkür ederim
  8. berkec34

Gamegaraj hyper set 5070 alınır mı?

Merhaba, gamegarajın bu set halindeki ürünü fiyat performans olarak nasıldır? Bütçe 60k ama zorlayıp 65 yaparım
  9. berkec34

Valla format önemli değil dediğiö gibi güzel fotoğraflar çekmek istiyorum gece ve gündüz hem anı olarak kalması açısından hemde sosyal medya paylaşım vs. Peki fotp makinelerde 2. El önerir misiniz yoksa sıfırmı alayım
  10. berkec34

ben araştırma neticesinde Fujifilm X-T30 III alıp lens olarakta XF 18-55 alayım diyorum, ikinci el veya sıfır, makine sıfır lens ikinci elde olabilir. Anlıyor gibi duruyorsunda sorayım dedim hazır denk gelmişken :) Amacım gece gündüz fark etmeksizin güzel fotoğraflar çekip anı tutmak, ve insta...
  11. berkec34

https://www.youtube.com/@AliSenelFilms https://www.youtube.com/@AlphanKarabat https://www.youtube.com/@ReyFilmes Ben bunları izledim, ali senel istersen instadan mailden vs ulaş sor belki döner ama dediğim gibi makineyi alacağın yerde de yardımcı olurlar zaten önemli olan lens
  12. berkec34

Valla bende araştırıyorum ama ben daha çok anı biriktirme instagram gönderi vs. Çok kaynak yok açıkcası o yüzden youtubeta fotoğrafçılıkla ilgilenip makine tanıtan kişilere mail yada instagram yolu ile ulaşman daha sağlıklı olur bence. Yada fotofix ile iletişime geçip öneri alabilirsin onlar da...
  13. berkec34

TCL 55 inç Akıllı TV 55Q7C 4K QD-Mini LED 144 HZ 48.749 TL

bu c6 ile c7 veya c8 de var sanırım farkları nedir
  14. berkec34

Çamaşır Kurutma Makinesi Önerisi

altus kullanan tanıdıklar var memnunlar, ama bu tarz ürünlerde ya ucuz alırım bütçede fazla ise arçelik samsung bosch lg gibi markalara yönelirim, orta bütçe var ise altus alın geçin. Ama bütçe sorunu yoksa diğer markalara yönelin en çok pompa garantisi verene misal
  15. berkec34

❌İndirim Bitti! Tellioğlu 10 kg Çok Amaçlı Un 3'lü alımda tanesi 227TL toplam 682TL

Valla reis bolbol ketçabıda heinz üretiyor ama kalite lezzet aynı değil, dediğim gibi söke üretiyor olsada kalite aynı değildir. Birde misun deneyin
Geri