berkec34 isimli üyenin son içerikleri

1. berkec34

❌İndirim Bitti! Nextstar Ye-75ıdwg11 43.999tl

Lg bizde yıllardır var hiçbir arıza çıkarmadı +10 yıl olacak birazda kullanımla alakalı temiz kullanmak lazım 1787670658 Ben de öyle düşünüyorum ama şöyle birşeyde var zaten LG samsung veya benzer markalarda 2x ödüyorsun, bu 5 sene götürse 5 sene sonra yeni modeli alırsın yine :)
  2. berkec34

Arabam Ne Kadar Eder

İlanlarda 9bin km de hatasız 1495 e var. konuşsam 1350 ye bağlarım. Piyasada nakit sıkıntısı var. Zaten vadeye koysa 2 aya 1450 eder. Kimse senin 1.0 fındık motor arabana ppf yaptırdın binmedin diye 1750 vermez. 1750 nakit verebilecek adam zaten sıfır faizli kampanyalardan faydalanıp sıfır togg...
  3. berkec34

Cs2 Hilelerin Ban Yememesi

Oyuna döneyim dedim büyük aradan sonra mm ve seçkin nanay olmuş, arkadaş adamların saatleri 100-150 bile değil bi peekler var bi tepki süreleri var zywoo görse şapka çıkarır :D Hani zaten trust puanı düşmüş bariz hile olduğuda belli %70 e gelen adamlar hala ban yemiyor enteresan. Birde diyorsun...
  4. berkec34

Windows 11 Yükseltememe Sorunu

pc de çok program var onları tekrar yükle falan sıkıntı. açıkcası cs2 de faceit girebilmek için indirecektim
  5. berkec34

(0xc190011f) hata kodu
  6. berkec34

windows 11 e yükseltemiyorum %87 geliyor hata veriyor sürekli sebebi nedir acaba? chatgpt sordum hata koduna göre benim kapattığmı söylüyor ama ben kapamıyorum
  7. berkec34

🔥İndirim Abc Sıvı Sabun 400ml 26₺🔥🔥

bende de düşmüyordu tek tek aldım prime yapıp en azından reacherıda izlerim :D
  8. berkec34

🔥İndirim Abc Sıvı Sabun 400ml 26₺🔥🔥

sepete ekliyorum bende düşmüyor nedense fiyat, çok koyduğum için olabilir mi dedim stok yapayım
  9. berkec34

Türknetten Kablonet Geçilir mi?

1000 dow 100 de up veriyor 1787233659 Var daha önce kablonet kullanıyordum ama o zaman 100 veriyordu şimdi dow 1000 up 100, türknette şuan ikiside 1000 ama upoadlık çok iş yok yani açıkcası. tv var kullanıyoruz ama ben değil aile kullanıyor sinemaya gelirsek güncel filmler diziler yoksa zaten...
  10. berkec34

Türknetten Kablonet Geçilir mi?

Merhaba, altyapı olarak sıkıntım yok türknet türktelekom kablonet hepsi 1000 veriyor, Kablonette böyle bir https://www.kablonet.com/hepsi-bir-arada paket var birde https://www.turksatkablonet.com/kampanyalar/kablonet/hos-geldin-6-ay-bizden-kampanyasi bu var. Bu paketler avantajlı duruyor...
  11. berkec34

Yardım Stanley Termos Nereden Alınmalı

amazondan alınan ürünler hala ömür boyu garanti kapsam dışında mı?
  12. berkec34

Ucuz Ev İnterneti Önerisi

700 gayet normal, şuan espressolabta 2 latte 420 TL :D zam gelmediyse tabi
  13. berkec34

🔥İndirim Vatan Bilgisayar'da 50.000₺ Üzeri Harcamaya 5.000₺ Parafpara

bu paraf puanı ekstreden düşebiliyor muyuz? Akbanta mesela puanı ekstreden düşürebiliyorsun
  14. berkec34

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Benım telefonu iptal etmiş, onaylanmıştı. Ama parayı çekmiş :D provizyondaydı ama şuan değil görüyorum gelecek ay ödemelerimde :D yarın öpcem onları
  15. berkec34

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Bunlar benim karttan çekmişler provizyondaydı ama şimdi normale geçmiş 3 taksit vade farksız, ama siparişim iptal gözüküyor gönderseler bari böyle işmi olur
Geri