berkec34 isimli üyenin son içerikleri

1. berkec34

Bunu nerden bulabilirim ?

koçtaşta var https://www.koctas.com.tr/tektes-152cm-plazma-elektrikli-somine-8-renkli-alev-sesli-bluetoothlu-wifi-uygulamali/p/5000169010?_gl=1*1knz1oy*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiAzrbIBhA3EiwAUBaUdZXThT1TZnKAwiD_J1SAiZc6SE2RonSqrazYnTUj0jACAn5e6Qh6CxoCKgYQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds yada şömine...
  2. berkec34

NothingPhone1 9499₺ Yeniden

Ticari kart var ondan, whatsapp bussınes yazdım belki anlaşılır diye yazmamıştım ticari kartı kusura bakmayın
  3. berkec34

NothingPhone1 9499₺ Yeniden

turkcelden 4 taksitle alsam 10800 e geliyor bilemedim çok araftayım :D beni 5 sene minimum götürmeli whatsapp busınes insta ve banka uygulamaları için
  4. berkec34

❌İndirim Bitti! 🔥Nothing Phone 1 (8/128) 10.000 TL🔥

Ticari kart var ama olmuyor nedense, ticari kartlarda taksit var 3 ve 4 taksit oluyor
  5. berkec34

alacaktımda taksit olmuyormuş kurumsal kartada neyse
  6. berkec34

Başka alternatif var mı daha uyguna?
  7. berkec34

2. telefon olarak whatsapp bussines kullanılacak sadece veya anneye vs alınır mı
  8. berkec34

Öneri KYK Kredi Alınmalı mı?

alınca eskiden iyidi güzel geçiniyordunda şuanda bir anlamı yok eğer faizsiz değilse
  9. berkec34

Cs2 Faceit hata alıyorum

faceit giremiyorum, anti chat çalıştırcam tpm2 istiyor biostan yaptın bu saferde hypervisorlaunchtype is off sonrasında da secure boot hataları verdi gittim cfm değiştim bu sefer pc açılmadı vs derken bios ayarlarını sıfırladım anca açıldı, bu sorunları nasıl yaşamadan devam ederiz? win10 kurulu...
  10. berkec34

❌İndirim Bitti! ProteinOcean 1 KG Creatine 649 TL (Trendyol) 🔥

creapure dışında kreatin kullanılmaz bence
  11. berkec34

Toplama Kasa 65k

Merhaba, bir arkadaşa kasa alacağız bütçesi 55 civarı ama 60-65 bandına da çıkabiliriz. Monsterdaki kasalarda 12 taksit fırsatı olduğu içinde ve aktif monster kullandığından memnun oradan almayı düşünüyor oradaki kasalar nasıldır? PC den çok anlamaz gta6 ve ileriye dönük sistem için alacak...
  12. berkec34

💰🟡 GRAM-ONS ALTIN DÜŞÜYOR!!!

Biraz daha düzeltsinde alalım :D ytd.
  13. berkec34

🔴 2026 ZAM PAKETİ AÇIKLANDI! (Pasaport, Ötv, Mtv, Harçlar, Cezalar vs.)

Bir ekleme daha yapmak istiyorum motorcu kardeşler için, dur ihtarına uymayan araç sürücülerinede en az 10 asgari ücret cezası keseceksin. Birde ABD deki gibi bence her polis kıyafetinde kamera olmalı. Memurlarda ciddi denetime girmeli bu arada, bizim buradakiler aracı çekiyor klimasını açıyor...
  14. berkec34

🔴 2026 ZAM PAKETİ AÇIKLANDI! (Pasaport, Ötv, Mtv, Harçlar, Cezalar vs.)

Trafik levha ve kurallarda ciddi düzenleme yapılıp, cezaların arttırılması gerekiyor. Özellikle ehliyetsiz, alkollu, makas, emniyet şeridi kullanımı vb. gibi durumlarda daha ağır yaptırımlar olmalı ve gerekirse aracı bile hurdaya ayırtacaksın.
  15. berkec34

🔴Papara’nın faaliyet izni iptal edildi!🔴 (Papara açıklama yaptı)

kumar falan hikaye, ayrı düşmüşlerdir. Yoksa kartını kumarlara kiralayanları 3-5 sene önce bulup kart sahiplerine ceza kesebiliyordun da yeni mi aklına geldi boş boş işler. Olan bize oluyor biz iş için kullanıyoruz gerçi şuan papeldeyiz ama bu gidişle hepsi sırayla patlayacak
Geri