Wraith nezlinde konuşursak haklısınız biraz abartmışlar ama şöyle bir durumda var aldınız malzeme kalitesini beğenmemiş olabilirsiniz kullanmadan koyarsınız yerine gönderirizsiniz. Ama millet 3-5 saat kullanıyor skatezler çizilmeye başlıyor görüyorsun kılcal çizikleri şimdi bu tarz ürün bana...
Almayabilirsin almıyoruzda mesela ve bir şey olmaz kanunda belli. Yani ürünü açarsın baktın çizmeden kullanmadan düzgün paketler gönderirsin ürün sıfır niteliğini kaybetmeden rafta tekrar satılabiliyorsa iade alınır zaten. Nasılki müşteriye çıkma kutuda yırtık pırtık kutuda ürün gönderilmesi ayıp...
scyrox v8 1000dpi ve 1000hz olarak kullanıyorum, bu şekilde günlük 6-7 saat kullanımla 1 hafta üzerinde gidiyor bana. eğer 4000-8000hz kullanırsam çabuk bitiyor ama anca 1 gün civarı. Aklına takılan bir şey varsa cevaplayayım
4 ram takılı, çıkar 2 ram öyle çalıştır. 1.3 mu yoksa 2.4 mü çıkarılıyor bilmiyorum anakartına göre çıkar öyle çalıştır çalışacaktır. Sonra pc kapat prizden çek. diğer ramleri kasanın elektrik bağlantısı komple kesildiğinde tak tekrar çalıştır
Kes la veledi zina seni, dayın mı senin baban da gelip bana ileri geri konuşuyorsun. Gel özelden yaz aylık kaç milyonluk iş çeviriyoruz gör senin gibi anasından babasından para dilenip alışveriş yapmıyoruz biz
ee napıcak orijinal jelatinemi saracak derken? Kafanız mı güzel biz ürünü ayrı bir koliye koyup gönderiyoruz, bir kere o koliyi atma beklet o zaman. 2. si paketi yırtmadan açabiliyorsun güvenlik bantlarını falçata yada bir kesici alet ile kesersin açarsın paketi yırtman şart değil. 3. süde...
Evet haklısınız ama biz de ticaret yapıyoruz adam ürünün orijinal kutusuna koli bandı vurup geri gönderiyor. Farklı sektördeyiz ama nasıl iade alacaksın söyle? Biz tekrar satabileceğimiz ürünü 2-3 ay geçsede geri alıyoruz ama insanlar o kadar bencil ve nankör ki zaten hakkım var diyor ürünü...
Ben memnunum 1000 dpi de 1000 hz kullanıyorum yani günlük 8-10 saatten fazla oyun oynarsam 4 gün kadar gidiyor şarjı, normal kullanımda az oyun ile 1 hafta 10 gün buluyor şarjı, bu da bana yetiyor. Kablosu ilede kullanılıyor elimede oturuyor. Ama bence alırsan gamingen den al wrait falan sıkıntı
Aslında dün abdullahtan alacaktım makine ama kaçtı konu silindi, 10-12bin altında önereceğiniz makina var mı sorunsuz. Hediye olarak alacağım. Fressi https://fressihome.com/fressi-em-02-urban-1-5l-20bar-tam-otomatik-kahve-lacivert-espresso-makinesi bu makina nasıldır?