normalde tuşlara macro atadığında otomatik olarak o tuşun önceki atamasını iptal ediyor, oyuna geçerken profilin değiştiğinden emin misin? bende bi ara aynı sorunu yaşamıştım programı düzgün seçememiştim ve dolayısı ile aktif olmamıştı.
mouse üstünde tuşu seçip eylemi seçtikten sonra kayıt...
başka bir cihazda denedin mi yanlış anlama sistemin kötü olduğu için demiyorum usb dongle ı çok fazla şeyden etkileniyor sırf bu yüzden dongle ı mouse a olabildiğince yakın tuttum. ben valorant oynayacağım zaman genelde düşürüyordum 1000 e veya 500 e ama tabi genelde bende 2000 hz de kullanıyorum.
Sistem donması yoksa belki usb portuyla alakalı olabilir. Bende bi ara aynı sorunu yaşamıştım. Kasamın önündeki usb portlarından birine bellek diğerine mouse dongle takmıştım ve sinyal kesiliyordu. Birde icue üzerinden dongle ın polling rate ini düşürmeyi deneyebilirsin (bunu yaparken cihaz...
Televizyon ses tonu farketmeksizin cızırtı yapıyor, düşük seslerde bile. 200 tl altı usb'den güç alan, aux girişli hoparlör önerebilir misiniz? mono da olabilir. İşini görsün, sesi temiz iletsin yeterli.
corsair rm750 den alıcam bu gücü. Normal bir molex te 12v-gnd-gnd-5v diye gitmiyor mu resimlerde sanki son pin kullanılmamış gibi gördüm. Molex ucunun benim için aslında çok önemi yok kabloyu soyucağım için, tek sorun 6 pin tarafındaki renkler psu girişi için uygun yapılmış mı? yanlışlıkla 5v...
internet psu nun 6 pin inden max 11A alabildiğimi öğrendim. burdaki sorun molex ucundaki sıralamanın normal molex e göre farklı olması. internettede psu 6 pin pinout diyagramını düzgün bulamadım bulamadım. 4.5A çekicem şerit led için.
bende amazon dan o fiyata almıştım
alternatif olarak bunlar var g333 e bakarken bulmuştum
https://www.vatanbilgisayar.com/jbl-jb-jblquantum50blk-quantum-50-gaming-kulaklik-ie-kablolu-siyah.html...
https://www.amazon.com.tr/Dark-DK-CB-P103-Molex-PIN-PCI/dp/B07CXFVP1H
psu'dan 5v almak istiyorum ws2812b şerit led için acaba bu kabloyu kullanabilir miyim psu ya takıp? Molex tarafındaki pinler sanırım yanlış konumlandırılmış gibi normal bir molex e göre ama kullanmicam için sorun olucağını...