Dark DK-CB-P103 Molex 4 PIN - 6 PIN PCI-E Dönüşütürücü Güç Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Dark DK-CB-P103 Molex 4 PIN - 6 PIN PCI-E Dönüşütürücü Güç Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Kontrolcüm var sadece psu dan temiz bir şekilde 5v ve gnd pin çıkartmam lazım.Şöyle bir şey işinizi görür mü?
Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü (DKCCBR2A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü (DKCCBR2A) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
internet psu nun 6 pin inden max 11A alabildiğimi öğrendim. burdaki sorun molex ucundaki sıralamanın normal molex e göre farklı olması. internettede psu 6 pin pinout diyagramını düzgün bulamadım bulamadım. 4.5A çekicem şerit led için.Kırmızı ve siyah kabloyu kullanarak stabil 5V alabilirsin. Ama Molex kanalına pek yüklenme![]()
Yanlış olamaz, ATX standartı diye bir şey var. Tabii bilgisayar güç kaynağıysainternet psu nun 6 pin inden max 11A alabildiğimi öğrendim. burdaki sorun molex ucundaki sıralamanın normal molex e göre farklı olması. internettede psu 6 pin pinout diyagramını düzgün bulamadım bulamadım. 4.5A çekicem şerit led için.
corsair rm750 den alıcam bu gücü. Normal bir molex te 12v-gnd-gnd-5v diye gitmiyor mu resimlerde sanki son pin kullanılmamış gibi gördüm. Molex ucunun benim için aslında çok önemi yok kabloyu soyucağım için, tek sorun 6 pin tarafındaki renkler psu girişi için uygun yapılmış mı? yanlışlıkla 5v veriyim derken 12v vermiyimYanlış olamaz, ATX standartı diye bir şey var. Tabii bilgisayar güç kaynağıysa![]()
Fotoğrafını attığınız kablonun 6 pin kısmını güç kaynağınıza takıp kullanmak mı istiyorsunuz? yani mantıken olması gerekiyor ama bu tarz modüler güç kaynaklarında kablolar psu çıkışı kısmında üreticiden üreticiye değişiyor, en mantıklısı standart bir molex uzatıcı kablosu alıp kesin ve siyah/kırmızı kabloları kullanın.corsair rm750 den alıcam bu gücü. Normal bir molex te 12v-gnd-gnd-5v diye gitmiyor mu resimlerde sanki son pin kullanılmamış gibi gördüm. Molex ucunun benim için aslında çok önemi yok kabloyu soyucağım için, tek sorun 6 pin tarafındaki renkler psu girişi için uygun yapılmış mı? yanlışlıkla 5v veriyim derken 12v vermiyim
öyle de yapabilirim aslındaFotoğrafını attığınız kablonun 6 pin kısmını güç kaynağınıza takıp kullanmak mı istiyorsunuz? yani mantıken olması gerekiyor ama bu tarz modüler güç kaynaklarında kablolar psu çıkışı kısmında üreticiden üreticiye değişiyor, en mantıklısı standart bir molex uzatıcı kablosu alıp kesin ve siyah/kırmızı kabloları kullanın.
her türlü bir voltmetre alıcam gibi duruyor emin olmak içinÖlçüm aletiyle ölçmek en mantıklısı olur.
Multimetre daha iyi olur.öyle de yapabilirim aslında
her türlü bir voltmetre alıcam gibi duruyor emin olmak için