berkvl isimli üyenin son içerikleri

1. B

FPS oyunları için Intel mi AMD mi daha etkili?

VALORANT oynuyorum, R5 3600 ile i5 10400F arasında seçim yapmaya çalışıyorum.
  2. B

FPS oyunları için Intel mi AMD mi daha etkili?

FPS oyunu oynuyorum , yüksek FPS için Intel mi yoksa AMD işlemci mi tercih etmeliyim? lütfen bütçe meselesi yazmayınız.
  3. B

6000TL Yayın yapıp +240FPS alabileceğim sistem toplamak istiyorum.

Anladım, bugün arkadaşıma danıştım ve Biostar markalı anakart için kötü yorumlarda bulundu siz ne diyorsunuz?
  4. B

Öncelikle çok teşekkür ederim, neden Intel seçtiğimiz hakkında bilgi verebilir misiniz :unsure:? AMD daha kullanışlı diye biliyorum yanlış biliyorsam kusura bakmayın.
  5. B

O halde +144FPS kafidir. 😃 İleride monitörümü 360Hz aldığım zaman +360FPS alabilecek bir şekilde geliştirebilmem yeterli.
  6. B

Hiç problem değil, şimdiden yardımın için teşekkürler.
  7. B

Bu anlattığınız hangi sistem?
  8. B

Hazır sistem olursa çok iyi olur! 1611694741 Olmasa da olur.
  9. B

Şu sıralar VALORANT oynuyorum. 1611691996 Aslında 144hz monitöre sahibim +144FPS olsa bile yeterli fakat ileride 240hz monitör satın aldığımda eşzamanlı olarak bilgisayarı da geliştirmem gerektiği için +240FPS yazdım. +144FPS alan üzerine 2-3binTL koyup geliştirdiğim zaman +240FPS alabileceğim...
  10. B

Selamlar, foruma yeni katıldım bir hatam olursa kusuruma bakmayın, bu tür yardımlaşma platformlarına çok aşina değilimdir. Ben bir FPS oyuncusuyum ve bildiğiniz üzere hertz ve frame per second değerleri bizim için çok önemli. Twitch'e ufak bir merakım bulunmakta, hem twitch yayını yapıp +240FPS...
Geri