6000TL Yayın yapıp +240FPS alabileceğim sistem toplamak istiyorum.

berkvl

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
6000
Selamlar, foruma yeni katıldım bir hatam olursa kusuruma bakmayın, bu tür yardımlaşma platformlarına çok aşina değilimdir.
Ben bir FPS oyuncusuyum ve bildiğiniz üzere hertz ve frame per second değerleri bizim için çok önemli. Twitch'e ufak bir merakım bulunmakta, hem twitch yayını yapıp +240FPS üzeri alabileceğim bir sistem toplamak bu bütçe ile mümkün müdür? Mümkünse hangi tür parçaları kullanmalıyım? Aklımda ileriye dönük bir sistem toplamak var, ileriye dönükten kastım elime para geçtikçe geliştirebileceğim.

Hangi oyun(lar) için 240fps+ konuşuyoruz?

CS:GO 1024*768 çözünürlükte 240FPS veren toplanır. 2K veya 1080P zor.

Şu sıralar VALORANT oynuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında 144hz monitöre sahibim +144FPS olsa bile yeterli fakat ileride 240hz monitör satın aldığımda eşzamanlı olarak bilgisayarı da geliştirmem gerektiği için +240FPS yazdım. +144FPS alan üzerine 2-3binTL koyup geliştirdiğim zaman +240FPS alabileceğim sistem önerilerine de açığım.

Hazır sistem olursa çok iyi olur!

Olmasa da olur.

Hazır sistem olursa çok iyi olur!

Olmasa da olur.
yukarıdaki arkadaşlara bildirim gitsin diye onları ya cevaplaman ya da etiketlemen gerekir

6 bin TL'lik sistemdeki işlemci için yayın esnasında +240 FPS verir mi bilmiyorum. Ama yayın açıp rahatlıkla VALORANT, CS:GO gibi oyunları oynayabilirsiniz.

Hiç problem değil, şimdiden yardımın için teşekkürler.

Selamlar, foruma yeni katıldım bir hatam olursa kusuruma bakmayın, bu tür yardımlaşma platformlarına çok aşina değilimdir.
Ben bir FPS oyuncusuyum ve bildiğiniz üzere hertz ve frame per second değerleri bizim için çok önemli. Twitch'e ufak bir merakım bulunmakta, hem twitch yayını yapıp +240FPS üzeri alabileceğim bir sistem toplamak bu bütçe ile mümkün müdür? Mümkünse hangi tür parçaları kullanmalıyım? Aklımda ileriye dönük bir sistem toplamak var, ileriye dönükten kastım elime para geçtikçe geliştirebileceğim.
yayında 240 fps almak için 3080 3070 tarz bişey alıp en az ryzen 5 5600x almanız lazım sistemi baştan yenilemeniz gibi bişey olur min 10 , 15 k baymaya hazırmısınız

yayında 240 fps almak için 3080 3070 tarz bişey alıp en az ryzen 5 5600x almanız lazım sistemi baştan yenilemeniz gibi bişey olur min 10 , 15 k baymaya hazırmısınız
O halde +144FPS kafidir. 😃
İleride monitörümü 360Hz aldığım zaman +360FPS alabilecek bir şekilde geliştirebilmem yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,060
Üyeler
185,020
Son üye
Cefa32
Geri