berkyyww isimli üyenin son içerikleri

1. B

Havit Gamenote H2002D vs H2038U

Arkadaşlar merhabalar Havit'in sayfasında indirim kuponum olduğu için kulaklık alacağım ama kararsız kaldim. Havit Gamenote H2002D - 850 TL. Havit Gamenote H2038U - 650 TL. Kuponla bu fiyatlara düşüyorlar hangisini almami tavsiye edersiniz.
  2. B

🔥İndirim İncehesap Gaming Gecesinde Gamepower Kulaklık 1 TL

yaw bu adres neden gözükmüyor ya
  3. B

❌İndirim Bitti! KTC H25T7 24.5" 180 Hz 3.599 TL

Rahatsız edecek derecede ışık sızması mevcuttu aldıgım cihazda iade ettim
  4. B

❌İndirim Bitti! KTC H25T7 24.5" 180 Hz 3.599 TL

ben cumartesi günü aldım bugun elime ulaştı ölü pikse vb yok az bir kısımda ışık sızması mevcut ondada sorun olmaz
  5. B

Çözüldü✓ 1200 TL mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar 1200 tl ye kadar kablosuz oyuncu mouse arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir oyunda takılma yapmayacak.
  6. B

4000 TL monitör önerisi

Merhaba arkadaşlar 4000 TL bütçe ile oyuncu monitörü arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir?
  7. B

Çözüldü✓ 1000 TL mouse önerisi

teşekkür ettim :D
  8. B

Çözüldü✓ 1000 TL mouse önerisi

Arkadaşlar merhabalar 1000 tl bütcem var kablosuz oyuncu mouse arıyorum önerileriniz nelerdir?
  9. B

3700-4200 arası monitör tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar bütcem 3700-4200 aralarında üstüne cıkmamda mümkün gözükmüyor tavsiye ettiğiniz modeller varmıdır? https://amzn.eu/d/8NahT3x Birde şunu buldum önerir misiniz??
  10. B

HP Victus 15 Donuyor

Arkadaşlar merhabalar herhangi bir platformdan steam ubisoft epic games vb indirme yaparken bilgisayar 2 dk sonra donuyor indirme hızı 0kb e düşüyor wifi bağlantısı kopuyor bilgisayar kilitleniyor bildiğiniz farklı windowslarda denedim ssd testide yaptım bir şey yok ama dünden beri uğraşıyorum...
  11. B

18 bin tl monitörlü pc önerisi

Arkadaşlar merhabalar monitörlü sistem tavsiyeleriniz varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
  12. B

Dell 7567 CPU Throttle

Arkadaşlar merhaba. Dell 7567 model cihazım var, ısınıp termal kısma yaptığı için Turbo Boost'u kapatıp güç seceneklerinden %80 olarak sınırlandırdıydım birazda olsa düzelmişti. Bu sefer de oyunda yine CPU MHz'sinin düştüğünü gördüm. 2800'den 2100'lere düşüyor sıcaklıklar 75-79 arası maksimum...
  13. B

9500 tl laptop önerisi

Bul al
  14. B

9500 tl laptop önerisi

Merhabalar arkadaşlar 9500 tl ye laptop arıyorum gündelik işlerimi yapabileceğim bazende valorant oyniyabilecegim cihaz yeterli olur. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Geri