Sıfır herşeyi kutusunda aldım internette ve forumlarda baktım bu konu ile ilgili fazla bir bilgi paylaşılmamış baştan temiz kurulum yapın ve ramlerin slotlarını değiştirin diyorlar sadece
Ekran kartı driverını kurdum zaten işlemci için olan kısmı msi otomatik kuruyor
1770154396
expo açtım RAM lerin hızını 6000mhz çektim. Sıcaklık değerleri normal 80+ çalışan bir parça yok
Yeni kasa topladım şuana kadar formatta kullandığım windows11 25h2 ile windowsu temiz bir şekilde kurdum. Fakat bilgisayar açıldıktan ve yüke bindirdikten sonra örneğin render aldıktan sonra takılma donma yapıyor kısaca CPU Stutter yapıyor. Sebepleri neler olabilir ve nasıl çözebilirim anlayan...
Fujin olabilir ama halihazırda gamepower mihawk kullanıyorum bir üst segmente geçmek istediğim için kulaklık arıyorum fujin listeme dahil değil malesef
buna baktım iyi bir ses kartı istiyor maalesef seçeneklerim arasında yok
1671120887
teşekkürler önerebileceğin bir şey var mı
1671121063
bütçemin tam sınırında ve bimiyorum bu mlodeli hiç araştırmadım çok da duymadım kendin kullanıyor musun neye dayanarak önerirsin açıklar mısın
Merhabalar ortalama bütçem 1000TL civarı bütçemin biraz üstüne de çıkabilirim bilgisayarımın modeli Tulpar V20.5 ses kartına sahip oyunlarda en iyi sesleri alabileceğim bir kulaklık istiyorum. RGB olup olmamasına bakmıyorum çok fazla araştırdım ve Razer Blackshark V2X (Ses kartı yok) , Gamepower...
Dostlar bugün yarın acil modem almam gerekiyor. Modem konusunda da aşırı cahilim. Şöyle en fazla 500TL ekstra cart curt olmasa da olur önemli olan çekim alanı yüksek, Mbps hızı 200den yüksek olması yeter. önerebileceğiniz modem tavsiyelerini bekliyorum. (İleride de kullanacağım)
Anladım araştırıp değerlendireceğim teşekkürler
1604771108
5800x i araştırdım ama piyasada bulamadım tahmini ne zaman gelir ve fiyatı ne kadar olur bu konu hakkında bilginiz varsa işlemciyi 5800x yapabilirim
mimari çizim ve tasarım için topluyorum sistemi r5 5600X mi önerirsiniz r9 3900x mi şimdi render alırken çoklu cpu kullanımı yapacağından 3900x de core ve thread açısından daha zengin bu durumda 3900x daha iyi olmuyor mu
Merhaba arkadaşlar RTX3070'li sistem topluyorum fakat anakart konusunda kararsız kaldım. MSI MAG B550 veya MSI AMD B550-A Pro almayı düşünüyorum bi yandan da B550 PCIe 4.0 ssd destekliyormuş bu konu hakkında fazla bilgim yok biraz aydınlatırsanız sevinirim. Son olarak da kasa önerilerinizi de...