Yaza kadar sistem fiyatları artar mı azalır mı bilemiyoruz tabii ama ram ve ssd fiyatları tavan zaten düşer gibi geliyor bana . Yazın motorunu daha kolay...
Şuan satmak mantıklı olacaktır çünkü yaza kadar sistem fiyatları daha da uçar büyük ihtimal motora gelecek zam ile eşitlemiş olur, 3 4 ay kullandığın yanına...
Motoru sat, Bilgisayarıda komple sat.
Git ucuzundan ikinci el leptop al.
Linux yaz internette kullan keyfini sür. Nereye gidersen yanında götür rahatlık...
vergi levhası istiyorlar hocam. Eskiden vardı kapattılar hepsini. Bireysel hesapta ticari faaliyet göstermek yasak eskiden freelancer mesleği için yıllık...
Uzun bir aradan sonra bitirdiğim web site projemde planım Shopier Sanal Pos desteğini kullanmaktı fakat
Shopier 23 Mart 2026 itibariyle artık web siteler...
cc duserek sıstem alabılırsın atıyorum motorun 170k edıyormus 70ksını monıtor sıstem falan kalan 100k paraya da 125cc motor alıp kullanabılırsın 170knın...
Sistem fiyatlarında dolar enflasyondan farklı olarak RAM ve SSD fiyatlarında dengesiz fiyatlama var şu an. Sistem fiyatları için bir şey diyemem bir kesim...
yorum yazmama gerek bırakmamış.Aynı düşüncedeyim.Sonra sistemi aldıkntan sonra zevk alamıyorum konuları görüyoruz.
Benim sistem motorumdan pahalı 😀
125cc...