Maalesef garantisi yok, diğer dediklerinizi de denedim yine olmadı.
1729195068
Bunu yaptırsam mı bilmiyorum kendim çözemiyorum gibi yaptırsam ne kadar maliyet tutar onu da bilmiyorum.
Olmuyor gerçekten denedim çok ses çıkartıyor. Oyun harici bilgisayarı kullanma amaçlarım farklı yapmam gereken işler oluyor ve her zaman kulaklık takmıyorum taktığımda görüşme yapmak istersem fan %100de çalıştığından ses karşı tarafa gidiyor.
Elimle durdurmayı denedim durdurduktan bir süre sonra geri hızına dönüyor. Eğer elimi orada tutarsam fan çalışmak için hareket yapıyor.
XFX'in yazılımını indirmedim, hemen deneyeyim. Kablo işini becerebileceğimi sanmıyorum denemeli miyim? Zor bir işlem değilse yapabilirim.
1729193024
Laptop...
Uygulamada fanın çalıştığını göremiyorum ama durmadan çalışıyor ve inanılmaz rahatsız edici bir sesi var.
1729192777
kartın modunu değiştirdiğinde alabilirsin. Ben almış olmama rağmen sıfır rpm kullanamıyorum tek fan çalışıyor.
1729192836
1729192866
Ne yapmam uygun olur?
Tüm fanlar değil sadece soldaki fan %100de çalışıyor ve evet sürekli fakat az önce test yaparken aniden durdu 10 saniye sonra yine devam etti.
1729192700
MS
1729192464
Kontrol ettiğimde bir sorun yoktu. Birçok kez video falan istedim. Olay o değil bunu çözebilmem gerekiyor.
1729192525
AMD'nin kendi uygulamasından ve MSI Afterburnerdan 0 rpm şekilde ayarlasam bile fan çalışmaya devam ediyor sıcaklık 30 derece olmasına rağmen. Fanı durduramıyorum.
Yeni RX 6700 XT satın aldım. İkinci el ama fanında bir sorun var sol fan 0 RPM'de bile %100 güçte çalışıyor ve durduramıyorum. Ara ara kendi kendine durup yeniden %100 güce dönüyor ne yapmalıyım? Geri iade etmek istedim fakat eski sahibi başka kart aldığını geri iade alamayacağını söyledi...