Bery isimli üyenin son içerikleri

1. Bery

Wraith Sense IEM Kulaklık almak mantıklı olur mu?

type c versiyonunu alıcam hocam
  2. Bery

Wraith Sense IEM Kulaklık almak mantıklı olur mu?

Razer blackshark v2 kullanıyorum artık eskisi gibi ses vermediğini fark ettim mantıklı bir geçiş olur mu?
  3. Bery

Full Pivot 2.monitör önerisi

bütçeyi 3000 e kadar yükseltirim hocam oraya onu min bütçe olarak yazdım
  4. Bery

Full Pivot 2.monitör önerisi

hz ve panelin çok bir önemi yok ikinci monitör olarak kullanacağım dikey kullanış için uygun bir şey arıyorum
  5. Bery

1000 mbps internet 100 gösteriyor

kablonuz cat kaç hocam?
  6. Bery

360hz monitörde daha az fps almak sorun olur mu?

kesinlikle yaşamazsın
  7. Bery

360hz monitörde daha az fps almak sorun olur mu?

Değildir hocam isterseniz 60fps oynayın sadece göz yorar aldığınzı fps değerlerinde keyif alırsınız ama gerekli mi bilemiyorum.
  8. Bery

GTA V FPS drop sorunu / darboğaz?

Deneyip tekrar bakın olmazsa oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin
  9. Bery

Forza horizon 5 2k'da kaç fps alırım

Arkadaş biraz haklı en yüksek ayarlarda msaa8x de bile olsa ufak pikseller gözüküyor ama bence 27inç 1080p den kaynaklı 2kda öyle bir sorun olmaz 60fps üstü rahat oynarsınız diye tahmin ediyorum
  10. Bery

GTA V FPS drop sorunu / darboğaz?

bence darboğaz değildir vsync açıp tekrar dener misiniz?
  11. Bery

27inç pivotlu 2.monitör önerisi

Aoc Lcd-Monitor 27G4 - 68.6 Cm (27") - 1920 X 1080 Full Hd şuan bu monitörü kullanıyorum full pivot hz önemli değil 1080p bir ikinci monitör önerisi yapabilir misiniz?
  12. Bery

Lenovo Gaming 3 15ACH6 düşük fps

https://www.itopya.com/lenovo-gaming-3-15ach6-r5-5500h-8gb-ddr4-rtx-2050-4gb-gddr6-512gb-ssd-156-fhd-ips-144hz-freedos-no_u25485 dostlar merhaba mu laptopu kullanıyorum geçici olarak fakat valorant oynarken fps değerlerim çok düşük geliyor youtubedan izlediğim testlerde 1080p yüksek ayarlarda...
  13. Bery

rival 3 wireless dan aerox 3 wireless a geçmek mantıklı mı?

rival 3 wireless kullanıyorum mousescrollum bozuldu oyunlarda sorun yaşıyorum aerox 3 wireless ghost edition a geçmeyi düşünüyorum mantıklı olur mu veya 3000tl bandında önerebileceğiniz mouse var mı?
  14. Bery

PS5 stick drift problemini nasıl cözerim

TikTok üzerinde bir kaç yazılım görmüştüm ama hatırlamıyorum oraya yazıp bulabilirsin belki.
  15. Bery

Cat 5 kablo 1000mbps internet verir mi?

hallettik hocam duvardaki portu kullanıyodum modeme takılı kablolar ev daha önceden homeofis olduğu için bütün kablolar telefon olarak takılıymış aldığım yeni cat6 kabloyu odama gelen kablo ile değiştirdik ve sorun düzeldi şuan 1000mbps alabiliyorum tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim
Geri