beyazimsiyaka isimli üyenin son içerikleri

1. beyazimsiyaka

🔥İndirim 🔥Amazon Prime Üyelerine Özel 400TL ye 150TL İndirim🔥

Bende de kaybolmuş, kullanamadık iyi mi
  2. beyazimsiyaka

🔥İndirim 🔥Amazon Prime Üyelerine Özel 400TL ye 150TL İndirim🔥

Bende 400 e 100 olarak çıkıyor. Güzel indirimli ev bebek ürünleri gözüne çarpan varsa iletsin lütfen 😅
  3. beyazimsiyaka

🔥İndirim Türk Telekom'dan Oyun Kodu Alarak Amazon Çeki Kazanma Rehberi

Playstore kodu aldım youtube premium için, emeğin için teşekkürler. Çok işime yaradı.
  4. beyazimsiyaka

❌İndirim Bitti! Kristal Natürel Sızma Zeytinyağı Teneke 5 L 999TL (Migros Money/Çeşitli Alım Yöntemleri)

Çağrı market üzerinden 780 TL civarı görmüştüm, Pazarama'da da 850 TL civarıydı.
  5. beyazimsiyaka

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Acaba prime hakları devam ediyor mu var mı teyit eden?
  6. beyazimsiyaka

Paribu Yeni Üyelere 500 TL Hediye!

Önce sonra fark etmiyor vermiyorlar parayı anlamadım bende.
  7. beyazimsiyaka

❌İndirim Bitti! Kalite Tonla 2x150 gr Konserve Ton balığı 55 TL 🔥 🔥

Ton balığının en iyi tarifini veriyorum. Bu tarifle ton balığı sevmeyenler de kesinlikle yiyecek arkadaşlar. En iyi ton balıklı salata tarifi, yiyin sonra teşekkür edersiniz. Malzemeler; Marul Az salatalık Az domates Mısır (bolca) Ton balığı Sos için malzemeler; Üzüm sirkesi Az limon Nar...
  8. beyazimsiyaka

❌İndirim Bitti! Solo Bambu Katkılı Tuvalet Kağıdı 40'lı Sepette 80 TL

Sepette düşmüyorsa ödeme ekranında düşüyor, 50 kişi aldım diye yazdıysa ve sen hala aksini savunuyorsan sende bir sıkıntı var gibi duruyor.
  9. beyazimsiyaka

❌İndirim Bitti! Solo Bambu Katkılı Tuvalet Kağıdı 40'lı Sepette 80 TL

5 tane almaya çalışmayın, 1 tane için bu fiyat sepette düşüyor. Her hesaptan bir tane alınabiliyor alın işte 80 liraya solo bulmuşsunuz daha ne istiyonuz :D
  10. beyazimsiyaka

1000TL harca 500TL alt limitsiz kupon kazan! PAZARAMA

Geçerli olur, buradan kasıt Google play kodu vb
  11. beyazimsiyaka

🔥İndirim 3 adet Rexona Roll On redorant 187 TL

Hocam prime üyesi değil misiniz?
  12. beyazimsiyaka

🔥İndirim 3 adet Rexona Roll On redorant 187 TL

Merhaba, Amazon'da 2 indirimi birden uyguluyor ve ortalama 100 TL civarı olan dedorantların 3 tanesini aldığınızda 187 TL'ye denk geliyor. Nays'la alınca 160 civarı, iyi geldi gözüme paylaşmak istedim. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B084XSRGH1/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
  13. beyazimsiyaka

🔥İndirim HP Victus Gaming 15,6 inç , NVIDIA GeForce RTX 4050 24.999TL

İ5 13500h ve 3050 6gb vram modelini 18.500 e ek 8 GB ramle birlikte toplamd 16 GB ram olacak şekilde aldım. Ramlar ddr4 yine. Performansından çok memnunum, işlemci benchmarkttaki gibi yüzde 13 vs değil en az yüzde 25 daha iyi bir öncekinden tecrübeme istinaden söylüyorum. Victus yormaz.
  14. beyazimsiyaka

20K bütçeye bu laptop nasıldır?

Hocam ben şu asagidakini aldım, iş bankasi kartıyla aldım 18 250 TL ye geldi, vade farksız 4 taksit yaptım. Ondan gelen puanla da 8 GB apacer ram aldım 3200 MHz oda 240 TL ye geldi. ( Bilgisayardan gelen puanı kullandım ayrıca) İ5 13. Nesil 3050 GB VRAM 16 GB 3200 MHz ram, 512 M2 SSD...
Geri