Ton balığının en iyi tarifini veriyorum. Bu tarifle ton balığı sevmeyenler de kesinlikle yiyecek arkadaşlar.
En iyi ton balıklı salata tarifi, yiyin sonra teşekkür edersiniz.
Malzemeler;
Marul
Az salatalık
Az domates
Mısır (bolca)
Ton balığı
Sos için malzemeler;
Üzüm sirkesi
Az limon
Nar...
5 tane almaya çalışmayın, 1 tane için bu fiyat sepette düşüyor. Her hesaptan bir tane alınabiliyor alın işte 80 liraya solo bulmuşsunuz daha ne istiyonuz :D
Merhaba,
Amazon'da 2 indirimi birden uyguluyor ve ortalama 100 TL civarı olan dedorantların 3 tanesini aldığınızda 187 TL'ye denk geliyor. Nays'la alınca 160 civarı, iyi geldi gözüme paylaşmak istedim.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B084XSRGH1/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
İ5 13500h ve 3050 6gb vram modelini 18.500 e ek 8 GB ramle birlikte toplamd 16 GB ram olacak şekilde aldım. Ramlar ddr4 yine.
Performansından çok memnunum, işlemci benchmarkttaki gibi yüzde 13 vs değil en az yüzde 25 daha iyi bir öncekinden tecrübeme istinaden söylüyorum.
Victus yormaz.
Hocam ben şu asagidakini aldım, iş bankasi kartıyla aldım 18 250 TL ye geldi, vade farksız 4 taksit yaptım.
Ondan gelen puanla da 8 GB apacer ram aldım 3200 MHz oda 240 TL ye geldi. ( Bilgisayardan gelen puanı kullandım ayrıca)
İ5 13. Nesil 3050 GB VRAM 16 GB 3200 MHz ram, 512 M2 SSD...