🔥İndirim 3 adet Rexona Roll On redorant 187 TL

Reaksiyon skoru
6
Merhaba,

Amazon'da 2 indirimi birden uyguluyor ve ortalama 100 TL civarı olan dedorantların 3 tanesini aldığınızda 187 TL'ye denk geliyor. Nays'la alınca 160 civarı, iyi geldi gözüme paylaşmak istedim.

sss.png

Çok iyi bu. Ama kokusunu beğenmiyorum, bana Nivea daha güzel geliyor.

Çok iyi bu. Ama kokusunu beğenmiyorum, bana Nivea daha güzel geliyor.
Hocam nivea bende pek etki etmiyor siz hangisini kullanıyorsunhz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende indirim uygulanmıyor?
Merhaba,

Amazon'da 2 indirimi birden uyguluyor ve ortalama 100 TL civarı olan dedorantların 3 tanesini aldığınızda 187 TL'ye denk geliyor. Nays'la alınca 160 civarı, iyi geldi gözüme paylaşmak istedim.

Alıntıyı görüntüle

olmadı
1700412141740.png

Hocam nivea bende pek etki etmiyor siz hangisini kullanıyorsunhz?
https://www.amazon.com.tr/NIVEA-Deodorant-Kokusuna-Anti-perspirant-Koruma/dp/B095XNHGN4?th=1 Çok iyi bunun kokusu bazen aşırı terlediğim anlar oluyor ama etkisi kaybolmuyor, kokusu (aşırı terlersen) 8-10 saat garanti kalıyor. Sonrasın da kokusu yavaş yavaş gidiyor ama koltuk altım sırılsıklam ter olmuyor baya etkisi var. Ben ilk kullandığım gün aşırı memnun kalmıştım. Nivea'nın Cool Kick diye bir deodorantı (bu linkteki de Cool Kick ama bunun kokusu farklı Fresh versiyonu bu) var ama sanki kolonya mübarek. Çok kötüü çook. :D
1700417089691.png

Kasım ayı dıye mı bılmıyorum ama hesabım eskı olmasına rağmen bana 30 gunluk premıum hedıye ettı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,256
Üyeler
192,663
Son üye
Laray896
Geri