Hocam ben de spectre ya daha yakınım şu anda aklımda soru kalmasın diye araştırmaya devam ediyorum bi gelişme olursa yazarım siz de alırsanız yorumlarınızı bekliyorum
hocam hawklarla alakalı bir sürü şikayet var forumlarda iade ve parça kalitesi konusunda hawk markasından almamayı düşünüyorum şu anda yanıtınız için teşekkür ederim
1787638110
V4 modelinde olan sıkıntılar bu modelde de olur mu bir de fiyatı bütçemi aşıyo hawk markasını önermiyorlar genel...
Arkadaşlar bunlara ek son zamanlarda gördüğüm karr studionun spectre modeli var hawk fab v4 ü eledim zaten şu an bu üçü arasındayım görüşlerinizi bekliyorum.
https://karr.store/products/spectre-oyuncu-koltugu?utm_source=ig&utm_medium=social&utm_content=link_in_bio
Merhabalar arkadaşlar 13K civarında oyuncu koltuğu arıyorum. Günlük ortalama 5-6 saat kullanacağım. Koltuğun 90 dereceye kadar çıkabilmesi ve yatabilmesi önemli. Tercihen kumaş koltuk arıyorum hem terletmediği hem de rahatlığı için önerile de açığım. 3 tane koltuk buldum bunlardan hangisi iyi ya...