Koltuk geldi kurulumunu bugün yaptım. Bundan önce Titanseat throne kullanmıştım fakat onu omuzlarımı ağrıttığı gerekçesi ve çok fazla terlettiği için iade...
Arkadaşlar koltuktan baya memnunum rahatlığı yatması ayak uzatması falan her şeyi çok iyi başka koltuk denemediğim için kıyaslama yapamıyorum ama almanızı...
Hayırlı olsun tam koltuk siparişi verecektim sizin koltuk kafamı karıştırdı bende titan beast almayı düşünüyordum sizin tecrübelerinizi biraz bekleyeceğim.
Arkadaşlar karr studiodan odessa koltuğu az önce elime ulaştı kurulumu 1,5 saate yakın sürdü ama tek başına yapılabiliyor zaten internette de videosu var...
https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-hawk-gaming-chair-fame-gold-kumas-fiyati,632022448.html Hocam boyum 183 cm kilom 90 2 yıla yakın bir süredir...
Hocam ben de spectre ya daha yakınım şu anda aklımda soru kalmasın diye araştırmaya devam ediyorum bi gelişme olursa yazarım siz de alırsanız yorumlarınızı...
hocam hawklarla alakalı bir sürü şikayet var forumlarda iade ve parça kalitesi konusunda hawk markasından almamayı düşünüyorum şu anda yanıtınız için...
Hocam FAB-V4 1 yıldır bende. Beklediğim kadar konforlu ve hareket kabiliyeti iyi bişey değilmiş, sırt kısmında boşluk kalıyor ve boyun yastığıda tam...
Merhabalar arkadaşlar 13K civarında oyuncu koltuğu arıyorum. Günlük ortalama 5-6 saat kullanacağım. Koltuğun 90 dereceye kadar çıkabilmesi ve yatabilmesi...