merhaba iki kart arasında kaldım ikiside çok hoşuma gitti fakat sanırım aorusda kronik akma problemi var o yüzden biraz terettüt ediyorum sizce hangisi alınır
arkadaşlar ben hyte y70 almayı düşünüyorum ama öndeki lcd ekranı kullanmayı düşünmüyorum yurt dışında sadece camlı satanlar var ama türkiyede bulamadım onun yerine camının satıldığı bir yer filan varmı acaba yada kendim kestirsem uyarmı bilgisi olan varmı
diğer parçalar olarakta şunları düşünüyorum
ryzen 7 9800x3d
asus strix x870f
tryx panorama 360mm
asus rog thor 1000p psu
kingston kc3000 m2
hytey60
ramlere henüz karar vermedim fakat 64gb olacak
yani aslında çok sağlam parçalar alacağım o yüzdende içimden asus al geç demek geliyor fakat hof unda...
hocam valla aorus master almak istiyorum ama siyah sistem dizceeğim için beyazını almak istemiyorum ama siyahında stoğu yok o yüzden çok kararsız kaldım malum ram zamları yüzünden sürekli zam geliyor şu an herşeye o yüzden bir yanım stok bekle diyor bir yanımda stoğun daha geleceği belli değil...
başlıkta yazdığı gibi hof 5080 ve astral 5080 arasındayım arada biraz fiyat farkı var bu fiyata değermi acaba birde tasarım olarakta hof daha çok hoşuma gidiyor ama türkiyede hiç videosunu filan görmedim çok bilinmiyor sanırım
merhaba arkadaşlar ben sistem dizmeye başlayacağım ve yakın zamanda ilk adımı atıp ekran kartımı alacağım ama iki şey arasında gidip geliyorum siyahmı beyazmı beyaz gözüme daha hoş geliyor ama odamda pc başında aktif olarak siigara içen biriyim o yüzden sararmadan korkuyorum acaba burda sigara...