BIGSHOT isimli üyenin son içerikleri

1. BIGSHOT

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Bu kıtlıkta kaçırmayın arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun :)
  2. BIGSHOT

TikTok videolarım nasıl çok izlenir?

sen bakma burdakilere nerde kitle varsa oraya yönel teknoloji merakı olan insanlar görecek zaten paylaşımlarını hashtag olmadıgı için izlenmiyordur :)
  3. BIGSHOT

Öneri Twitch için webcam öneri

android telefona droidcam yazılımını marketten indir. bilgisayara da droidcam uygulamasını resmi sitesinden indir telefondan aç ip adresi ve port var wifi ile bağlanmak için. bilgisayardaki yazılımda ip ve portu yaz start butonuna tıklayıp bağlan bu kadar basit yani eğer yapamıyorsan youtube'da...
  4. BIGSHOT

Öneri Twitch için webcam öneri

droid cam var ivcam logo koyuyor. android telefonun varsa wifi ve kablo bağlantısı yapabiliyosun kalitesi mükemmel kasma vs olmuyor. tabi telefonun kamerası işin içine girerse ben p20 lite ile denedim güzel sonuçlar aldım ön/arka kamera seçebiliyorsun
  5. BIGSHOT

Valorant rekabetçi de kaç kill alıyoorsunuz

plat elodayım değişiyo bi insan her maç iyi olamıyo malesef. reyna oynuyorum 20-25 arası gidiyor omen alıyorum yine aynı sage alıyorum yine aynı :) bu arada twitch yayınlar açıyorum sağlam arkadaşlar varsa beraber oynayabiliriz kendine güvenen :)
  6. BIGSHOT

Windows Vista neden unutuldu?

xp kadar performans verebilseydi windows 7'yi vista çıktığında görürdük. windows 7 xp ve vista karışımı
  7. BIGSHOT

🔥İndirim GTX 1660 Süperli Sistem 8K!

Çok değil 2-3 ay önce 7000TL ye RTX 2060/5600 XT ve 10400F/R5 3600 varken şu an durumlar içler acısı gerçekten
  8. BIGSHOT

Mekanik klavye önerisi 250-350 lira bütçe

Bende aynı kriterlerde arayıştayım qp sitedindeki klavye stokta yok malesef
  9. BIGSHOT

VALORANT Yeni Savaş Bileti!

Arkadaslar hepsinde bıcak olacak mı acaba? Birde expleri dolmadan alsak sorun olur mu?
  10. BIGSHOT

Twitch'te çekiliş yapmak istiyorum

Neyse arkadaşlar şu diğer yayıncıları izleyeyim bakalım nasıl yapıyorlar yorumlar için teşekkür ederim :)
  11. BIGSHOT

Twitch'te çekiliş yapmak istiyorum

Arkadaşlar günlük yayınlar açıyorum fakat çoğu kişide oldugu gibi benmde izleyici sıkıntım var. Çekiliş yaparak izleyici çekmek istiyorun fakat değirmenin suyunun devamlı akması imkansız :) Aklımda şöyle bişey var mesela 4400vp çekiliş yapacagım 1 kişiye verilecek fiyatı ise 200lira civarı...
  12. BIGSHOT

GameNote KB435L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye Alınır mı ?

Bu bütçede red switch önerecek var mı?
  13. BIGSHOT

Psu içinde şöyle bişey farkettim

Sanırsam sorun yok gbi işaretledigim kısım bu resimde de var
  14. BIGSHOT

Psu içinde şöyle bişey farkettim

Daha önce bakmamıştım şimdi temizlerken farkettim bunun olması bi sorun mu yoksa normal mi? Ses vs hiçbi sıkıntı yok sharkoon shp 650v2 psu. Beyaz şeyden bahsediyorum silikon gbi metale teması var
  15. BIGSHOT

MONİTÖR HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLANLAR BAKABİLİR Mİ?

Rahatsız etmiyorsa kafana takma monitör ayarlarını degistirerek vrb tepki hızı vs anlık degisimleri görebilirsin ve en az ghosting olan ayarda tutabilirsin
Geri