android telefona droidcam yazılımını marketten indir. bilgisayara da droidcam uygulamasını resmi sitesinden indir telefondan aç ip adresi ve port var wifi ile bağlanmak için.
bilgisayardaki yazılımda ip ve portu yaz start butonuna tıklayıp bağlan bu kadar basit yani eğer yapamıyorsan youtube'da...
droid cam var ivcam logo koyuyor. android telefonun varsa wifi ve kablo bağlantısı yapabiliyosun kalitesi mükemmel kasma vs olmuyor. tabi telefonun kamerası işin içine girerse ben p20 lite ile denedim güzel sonuçlar aldım ön/arka kamera seçebiliyorsun
plat elodayım değişiyo bi insan her maç iyi olamıyo malesef. reyna oynuyorum 20-25 arası gidiyor omen alıyorum yine aynı sage alıyorum yine aynı :)
bu arada twitch yayınlar açıyorum sağlam arkadaşlar varsa beraber oynayabiliriz kendine güvenen :)
Arkadaşlar günlük yayınlar açıyorum fakat çoğu kişide oldugu gibi benmde izleyici sıkıntım var.
Çekiliş yaparak izleyici çekmek istiyorun fakat değirmenin suyunun devamlı akması imkansız :)
Aklımda şöyle bişey var mesela 4400vp çekiliş yapacagım 1 kişiye verilecek fiyatı ise 200lira civarı...
Daha önce bakmamıştım şimdi temizlerken farkettim bunun olması bi sorun mu yoksa normal mi? Ses vs hiçbi sıkıntı yok sharkoon shp 650v2 psu.
Beyaz şeyden bahsediyorum silikon gbi metale teması var
Rahatsız etmiyorsa kafana takma monitör ayarlarını degistirerek vrb tepki hızı vs anlık degisimleri görebilirsin ve en az ghosting olan ayarda tutabilirsin