MONİTÖR HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLANLAR BAKABİLİR Mİ?

valitx

80+
Reaksiyon skoru
124
Bütçe
1700
Şimdi durum tam olarak şöyle. Bende halihazırda çok güzel ve hoşuma giden bir monitör var.

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...d-led-monitor-p-HBV00001BV8CH?magaza=Sepetist

Ancak "Ghosting UFO" tarayıcı testinde monitörde ghosting olduğunu farkettim. En başta motion blur falan sanmıştım ancak ghosting olduğunu bildiğinizde sürekli gözünüze batıyor. Kesinlikle rahatsız etmiyor ama var işte. Normal renk geçişlerinde bir sorun yok ancak griden griye muhabbeti yüzünden sanıyorum gördüğünüz gibi az da olsa var ghosting. Yada yok mu ben mi yanlış biliyorum?

Screenshot_2021-04-12-20-25-15-044_com.miui.gallery.jpg

Monitörü 1700 gibi bir fiyata aldım. 165Hz ve Gsync uyumlu. Yani bu özelliklerle daha iyisini bulursun bu fiyata derseniz iade etmeyi düşünüyorum. İçerisinde hoparlör de yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu monitörde bu sorun çıkabiliyordu galiba

Rahatsız etmiyorsa kafana takma monitör ayarlarını degistirerek vrb tepki hızı vs anlık degisimleri görebilirsin ve en az ghosting olan ayarda tutabilirsin

Va panel monitörler'de çokta garip değil bu durum hocam aşırı derece rahatsızlık vermiyorsa bence iade etmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,557
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri