13.7 sn hocam oda yetiyor ama dediğim gibi başlarda am5 in azizliği expo vs. Açınca 60 saniyelerde idi diğer türlüde ramlari tam kapasite kullanamıyordum şimdi 5200mhz de 13 saniye gayet stabil ve hızlı ama eve d.a da sürekli bir msi sponsorluğu var katılmakla birlikte pcmi toplarken yurt...
Msi A650bn almıştım biraz önce teslim edildi ilk izlenimim harika oldu eski psu 750w olmasına rağmen onun 2 katı ağırlıkta ve daha küçük ölçülerde olması hoşuma gitti. Testlerini yaptım benim sistemimde gayet stabil ve sessiz çalışıyor ihtiyacınıza yönelikse tavsiye ederim
Hocam birebir imzamdaki sistemi tavsiye ederim herkese o zaman f/p bir sistemdi ben aldığımda 9 aydırda galiba 1 sefer mavi ekran almışımdır ama emin değilim belki hiç olmadı. Sadece am5 sistemin azizliği açılış ve ram problemleri yaşıyordum ama bunun marka ile alakası yok forumda birisinin...
Yok hocam ben sistemimi kendim kurdum tavsiye ile değil o yüzdende hatta ucuz psu tercih ettim o zaman için ama hep kafamda vardı değiştirmek gittiği yere kadar gitsin dedim. Pro anakart için ne sorun var anlayamadım benim beklentimi çok çok karşıladı açıkcası. Psu için de hakkında kötü bir...
Merhabalar.
Min. 650w olacak şekilde fiyat performans bir psu arıyorum. eskisi garantiye gidecek ve gelincede kullanmayı düşünmüyorum onun yerine iyi bir psu alıp eskisini elden çıkartacağım.
Sistemim imzamda mevcut fakat ileride ekran kartı olarak 4070 veya bu minvalde bir kart almayı...
Hocam 6 7 ay oldu sistemi toplayalı bende Endişeliyim ve sürekli takipteyim bu psunun konularını ama sıkıntı yaşayanıda görmedim doğru düzgün. Evet her yerde bu tarz yorumlar var ama niyeyse ben şöyle patladım diyeni görmedim
kasa fan kontrolcüsü (sata) ile sorunu tamamen çözebilirim gibi bir kanıya ulaştım bu psu molex kablolarda boşa çıkacak galiba öyle olunca bu sorunumu çözer mi acaba? ama bu durumda gene o eriyen ve bakırı açığa çıkan kabloya bir şeyler yapmam gerekir mi?
fan kontrolcülerin çoğu PWM bağlantı...
Merhabalar geçen gün kasa fanı almıştım ve bugün geldi onları bağladım hali hazırda 4 kasa fanı vardı 2de ilave aldım ve bağladım başta sorun yoktu sonra fanın sesini dinlemek için kulağımı yanaştırdım yanık kokusu geldiğini fark ettim. İlk çalıştırmadan dolayı mı acaba derken koku azaldı...